sdkljbns

Romanca Simona Halep a invins-o in turul trei in doua seturi pe kazaha Zarina Diyas si s-a calificat in optimile turneului feminin de la Australian Open

Potrivit celor mai noi stiri si pariuri tenis de la Australian Open romanca Simona Halep a intalnit-o in turul trei al turneului feminin de la Melbourne pe kazaha Zarina Diyas. Halep era mare favorita la victorie in aceasta partida in conditiile in care ea ocupa locul 11 in clasamentul WTA, iar adversara sa se afla abia pe locul 152. Aceasta diferenta s-a vazut si pe teren inca de la inceput, romanca reusind sa faca break inca din primul game si apoi sa castige fara probleme primul set cu 6-1. In setul doi Simona s-a mai relaxat, iar kazaha a reusit sa faca doua break-uri, dar de fiecare data romanca a facut rebreak in urmatorul game. Astfel Diyas nu s-a bucurat prea mult si pana la urma setul a fost castigat cu 6-4 de Simona Halep.

In urma acestei victorii, romanca se califica in optimile de finala, egaland astfel cel mai bun rezultat al sau la un turneu de Grand Slam. Pentru prezenta in optimi, Simona Halep are asigurata suma de 135 mii de dolari australieni si 240 de puncte WTA. Cu aceste puncte romanca va intra foarte probabil in top 10 la sfarsitul acestui turneu deoarece ocupanta locului 10, daneza Caroline Wozniacki a fost eliminata in turul trei de spaniola Garbine Muguruza.

In optimile de finala de la Melbourne, Simona Halep o va intalni pe sarboaica Jelena Jankovic. Cele doua s-au mai intalnit pana acum de trei ori in cariera, iar romanca s-a impus de doua ori. Si acum la bet365 Simona Halep este favorita la victorie. Totusi nu trebuie uitat faptul ca toate cele trei intalniri de pana acum s-au decis in trei seturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *