article-2571298-1BF48DA900000578-320_634x423

Slovaca Dominika Cibulkova a castigat turneul feminin din Acapulco dupa ce a invins-o in finala in trei seturi pe americanca Christina McHale

Finalista editiei din 2014 de la Australian Open, slovaca Dominika Cibulkova a intalnit-o in finala turneului feminin din Acapulco pe americanca Christina McHale. Cele doua se mai intalnisera pana la acest turneu de doua ori, iar tenismena din Slovacia s-a impus de fiecare data. Saptamana aceasta la turneul mexican, Cibulkova a jucat foarte bine si nu a pierdut nici macar un set, in timp ce McHale a avut nevoie de trei seturi atat in sferturile de finala, cat si in semifinale. Asa ca in aceasta finala la bet365 Dominika Cibulkova a fost considerata mare favorita. Primul set a fost inceput mai bine de sportiva din Slovacia care a condus cu 5-2, dar americanca a reusit sa egaleze si sa trimita setul in tie-break, unde Cibulkova a fost mai buna si s-a impus cu 7-3. Setul doi a fost dominat de McHale care l-a si castigat cu 6-4. In decisiv, slovaca s-a desprins rapid la 4-1, dar l-a castigat doar cu 6-4. Pentru Cibulkova acesta este al 4-lea turneu WTA castigat in cariera.

Potrivit altor stiri si pariuri tenis de la Acapulco, in aceasta saptamana s-a desfasurat si turneul masculin. In finala s-au intalnit bulgarul Grigor Dimitrov si sud-africanul Kevin Anderson. A fost un meci foarte echilibrat. Primul set a fost castigat in tie-break cu 7-1 de Dimitrov, insa al doilea set a fost castigat de Anderson cu 6-3. Tot sud-africanul a inceput mai bine setul decisiv si a condus cu 4-2, dar bulgarul a revenit si a trimis setul in tie-break unde s-a impus cu 7-5. Acesta este doar al doilea turneu ATP castigat in cariera de Dimitrov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *