Uneori am senzatia ca internetul a fost inventat pentru cei ca mine, care isi gasesc greu timp liber sa faca lucruri care altora li se pot parea normale. Cand e vorba de timp imi calculez extrem de exact cam tot ceea ce fac si fiecare ora din zi este importanta pentru mine.

De multe ori prefer sa imi fac cumparaturi din magazine online ca sa economisesc timpul petrecut pe drumuri, iar cand trebuie sa merg la hypermarket aleg sa merg la Real pe timpul noptii pentru ca programul este non-stop.

De cativa ani am ales ca si RCA-ul pentru masina sa il fac online, tot din comoditate. Iar la o simpla cautare pe Google site-ul care iti apare de fiecare data primul in motorul de cautare este eMag.ro.

Pe acest site va puteti face RCA-ul online in cateva minute, urmand ca plata sa o faceti fie prin card bancar, fie catre curier, la livrarea politei in original. Eu am folosit acest site acum aproape 3 ani, curierul a venit la biroul meu cu polita RCA in original a doua zi dupa ce am facut comanda, iar experienta cu ei a fost ok.

Ceea ce imi place la acest site este ca au multe idei pentru imbunatatirea relatiei cu clientii si ca pe partea de promovare stau foarte bine, inclusiv in offline. Ii vad foarte mult promovandu-se inclusiv prin intersectiile si magazinele din Bucuresti.

Mai mult, au si un calculator RCA foarte usor de folosit, unde poti sa cauti polita de asigurare cea mai potrivita pentru masina ta, in functie de ceea ce te intereseaza: pretul cel mai mic sau o firma de asigurari anume.

In concluzie, daca va intereseaza un RCA ieftin pentru masina voastra, sfatul meu este sa cautati pe Google si sa alegeti cel mai potrivit site prin intermediul caruia sa va cumparati polita de asigurare. eMag.ro este doar o idee si un exemplu de site folosit de mine si de care am fost multumit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *