Una peste alta, eu cred ca, indiferent cum ai naste, nasterea e un miracol”. Asa a grait, cu intelepciunea-i caracteristica, Mihaela Tatu, in emisiunea ei de pe Acasa TV. Iar peste citeva minute a revenit asupra subiectului: “Repet, nasterea e un miracol si m-as bucura sa se gaseasca toate procedurile pentru femeile din Romania”.

Slab, slab de tot. Adica eu, ca sa-mi intre-n cap povestea cu miracolul, parca as mai fi avut nevoie de citeva interventii de-ale Mihaelei pe aceeasi tema. Uite, de exemplu, mi s-ar fi parut oportuna urmatoarea precizare: “Revin: nasterea e un miracol si nu cred ca cineva pe lumea asta ar putea sa ma contrazica”.

Apoi, n-ar fi fost deloc rau ca subiectul sa fie supus dezbaterii libere a publicului: “E cineva care crede ca nasterea nu e un miracol?”. Iar, in final, categoric ca ar fi dat foarte bine si o concluzie: “Pai nu v-am zis eu? Nasterea e un miracol, dom’le!”.

Deci, dupa cum stiti, Teo a plecat, ca si vara trecuta, prin tara, in scopul de a-i surprinde pe cei care isi doresc s-o intilneasca si sa schimbe citeva vorbe cu ea. Nu mai tin minte pe cine-a surprins anul trecut, dar am vazut ca anul asta s-a profilat pe nunti.

Una, doua, da buzna peste cite-o paranghelie din categoria asta si le face pe mirese sa lacrimeze de emotie. La un moment dat, a facut insa sa plinga chiar si un mire, ceea ce mi s-a parut deja exagerat.

Cotidianul, Simona Tache, 19 aug 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *