Unii dintre cei mai faimosi fotbalisti sunt recunoscuti nu doar pentru rezultatele pe care le au in palmares, ci si pentru arta tatuajului, pe care o admira atat de mult, incat au decis sa isi transforme trupurile in adevarate simeze. Iata ce tatuaje au fotbalistii omniprezenti in presa scrisa, dar si pe micile ecrane!

Tatuajele celui mai sexy fotbalist: David Beckham

David Beckham este unul dintre cei mai sexy jucatori de fotbal ai tuturor timpurilor. De-a lungul vremii, sotul fostei Posh Spice nu s-a sfiit sa ne arate cat de indragostit este de arta tatuajului. Unul dintre desenele care se evidentiaza este reprezentarea Mantuitorului, pe care britanicul a ales sa o imortalizeze pe coastele din partea dreapta a corpului.

Ce tatuaje are fotbalistul Adrian Mutu

In ciuda scandalurilor in care a fost implicat, Adrian Mutu va ramane in inima multor femei din intreaga lume drept unul dintre cei mai frumosi barbati de pe terenul de fotbal. Mutu are numeroase tatuaje, de diverse facturi, de la insemne tribale pana la elemente asiatice.

Zlatan Ibrahimovic si tatuajele sale

Suedezul cu radacini bosniace si croate iese in evidenta pe teren atat datorita talentului sau, cat si gratie tatuajelor care ii decoreaza trupul. De la carti de joc pana la diverse inscrisuri folosind caractere gotice, tatuajele fotbalistului Ibrahimovic sunt demne de luat in seama.

Tatuajele fotbalistului Harry Kewell

Australianul Harry Kewell se mandreste si el cu un tatuaj care atrage atentia prin complexitate si culoare. Opera de arta poarta un loc de cinste, acoperind jumatate din suprafata bratului stang al fotbalistului.

Marco Materrazi si arta tatuajului

Desi si-a incetat activitatea pe terenul de fotbal, italianul Marco Matterazzi atrage in continuare atentia atunci cand apare in public. Motivul? Tatuajele sale, realizate sub forma unor maneci colorate care ii acopera ambele brate.

Stephen Ireland, fotbalistul inaripat

Atunci cand este pe teren, irlandezul Stephen Ireland pare ca prinde aripi la propriu. Fotbalistul are doua aripi de inger tatuate pe spate, probabil tocmai pentru a-i purta noroc.

Stephen Ireland

Natasha Kai si tatuajele ei sexy

Daca pana acum ti se parea usor neobisnuita ideea ca o femeie sa imbratiseze o cariera in fotbal, noi iti vom arata o doamna care isi poarta cu mandrie si tatuajele, nu doar mingea in teren. Este vorba despre Natasha Kai, una dintre cele mai apreciate jucatoare de fotbal din SUA. Natasha este de origine hawaiiana, iar in palmaresul sau se regaseste o medalie de aur la Olimpiada.

Tatuajele fotbalistilor atrag atentia mai ales atunci cand acestia sunt in teren. Motivele pentru care ei au ales sa isi ornamenteze trupul in acest fel sunt diverse si de cele mai multe ori sunt de factura personala, insa noua nu ne ramane decat sa le ghicim si sa ne minunam de operele de arta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *