like la pagina pentru a continua!

Steaua, cam mica pentru Liga

By
Updated: September 18, 2008
Infrangerea la limita a stelistilor i se datoreaza portarului Zapata care a scos aproape toate mingiile care au prins cadrul portii sale

Steaua a pierdut cu 1-0 meciul cu Bayern Munchen, iar portarul columbian a fost cel mai bun jucator al „ros-albastrilor”

Succesul CFR-ului din jocul cu Roma nu a putut fi repetat si de catre stelisti, acestia fiind invinsi de campioana Germaniei.

Arhuro varf impins, sustinut de Semedo, Dayro Moreno si Sezekely, anunta o echipa ce urma sa practice un joc super-ofensiv. Dar, spre suprinderea suporterilor „ros-albastri”, cei care s-au aflat la conducerea jocului au fost nemtii.

In aceste conditii, golul marcat de Bayern a picat firesc. Schweinsteiger a executat bine o lovitura libera, iar Van Buyten a marcat cu capul. Era minutul 15. Stelistii au reusit sa-l puna la treaba pe Rensing abia in minutul 22, sutul lui Lovin fiind scos cu greu de catre goalkeeper.

Condusi cu 1-0 la pauza, elevii lui Lacatus au iesit de la cabine decisi sa schimbe soarta partidei. Din pacate, pana in minutul 61, ei nu au reusit mare lucru. Atunci insa, Arthuro a fost gasit excelent de o pasa a lui Dayro Moreno, insa sutul trimis de atacant a nimerit doar bara portii lui Rensing.

Pe contratac, Podolski a sutat din interiorul careului dar Zapata a fost iar la post. La fel s-a intamplat si in minutul 68, columbianul respingand atunci sutul trimis de Luca Toni, scapat singur spre poarta stelista.
Cea mai constroversata faza a meciului a avut loc in minutul 76. Dayro Moreno a trimis un sut periculos din 16 metri, Rensing a retinut initial, dar a scapat mingea in fata. Bogdan Stancu a preluat si a marcat in poarta goala, dar arbitrul a anulat golul pentru fault in atac!

Citeste articolul “Steaua, cam mica pentru Liga” integral in Adevarul
One Comment

  1. RecenziiReale

    October 23, 2017 at 10:22 pm

    Paraziţii care trăiesc în interiorul organismului uman sunt în fapt una dintre problemele cele mai serioase în ceea ce-i priveşte pe oamenii din întreaga lume, oricare le-ar fi vârsta sau originea. De lungul miilor de ani, paraziţii s-au adaptat la condiţiile de viaţă din interiorul corpului uman, prin urmare uneori acesta nu este în măsură să îi recunoască şi să îi elimine. Aceşti musafiri nepoftiţi aduc dezorganizare în organism, şi uneori ne pot pune în pericol sănătatea şi viaţa. Din nefericire, acest subiect de discuţie este însoţit de dezgust şi pentru majoritatea persoanelor această latură ascunsă a vieţii reprezintă un tabu. Suntem stânjeniţi şi nu dorim să ne ducem la medic cu această problemă, nu facem nimic pentru a trata dezvoltarea paraziţilor din corpul nostru sau pur şi simplu căutăm chiar noi înşine o soluţie, făcând dezintoxicarea ficatului şi alte metode ineficiente. Parazitul mănâncă odată cu noi, în interiorul corpului nostru, se foloseşte de energia noastră pentru a se menţine în viaţă, de vitaminele şi de nutrienţii pe care îi consumăm, iar în consecinţă, provoacă daune organismului. Ceea ce este păcat este faptul că nu este deloc greu să fim infectaţi cu un astfel de parazit. Pot apărea în apa murdară, sau în alimente, cel mai adesea în carnea de porc. Cel mai rău este că paraziţii îşi pot ascunde eficient prezenţa în organismul uman, iar astfel este posibil să nu resimţim niciun simptom anormal. Există totuşi câteva simptome care le-ar putea trăda prezenţa. Acestea pot fi variate, dintre care cele mai frecvente sunt constipaţia, durerile articulatorii şi musculare, anemia, problemele cu pielea, tulburările de somn… http://recinziireale.com/medicamentul-antiparazitar-detoxic-pareri-unde-poate-fi-cumparat-farmacii.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.