Infrangerea la limita a stelistilor i se datoreaza portarului Zapata care a scos aproape toate mingiile care au prins cadrul portii sale

Steaua a pierdut cu 1-0 meciul cu Bayern Munchen, iar portarul columbian a fost cel mai bun jucator al „ros-albastrilor”

Succesul CFR-ului din jocul cu Roma nu a putut fi repetat si de catre stelisti, acestia fiind invinsi de campioana Germaniei.

Arhuro varf impins, sustinut de Semedo, Dayro Moreno si Sezekely, anunta o echipa ce urma sa practice un joc super-ofensiv. Dar, spre suprinderea suporterilor „ros-albastri”, cei care s-au aflat la conducerea jocului au fost nemtii.

In aceste conditii, golul marcat de Bayern a picat firesc. Schweinsteiger a executat bine o lovitura libera, iar Van Buyten a marcat cu capul. Era minutul 15. Stelistii au reusit sa-l puna la treaba pe Rensing abia in minutul 22, sutul lui Lovin fiind scos cu greu de catre goalkeeper.

Condusi cu 1-0 la pauza, elevii lui Lacatus au iesit de la cabine decisi sa schimbe soarta partidei. Din pacate, pana in minutul 61, ei nu au reusit mare lucru. Atunci insa, Arthuro a fost gasit excelent de o pasa a lui Dayro Moreno, insa sutul trimis de atacant a nimerit doar bara portii lui Rensing.

Pe contratac, Podolski a sutat din interiorul careului dar Zapata a fost iar la post. La fel s-a intamplat si in minutul 68, columbianul respingand atunci sutul trimis de Luca Toni, scapat singur spre poarta stelista.
Cea mai constroversata faza a meciului a avut loc in minutul 76. Dayro Moreno a trimis un sut periculos din 16 metri, Rensing a retinut initial, dar a scapat mingea in fata. Bogdan Stancu a preluat si a marcat in poarta goala, dar arbitrul a anulat golul pentru fault in atac!

Citeste articolul “Steaua, cam mica pentru Liga” integral in Adevarul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *