SMS-urile de dragoste sunt un fel de mesaje de dragoste intr-o forma mai scurta si asta impusa de un aparat mic si capricios, care se numeste telefon si care ne limiteaza la mesaje de iubire mai scurte. Insa sunt convinsa ca pana la urma, fiecare reuseste sa scoata un sms frumos de dragoste si concis, care sa cuprinda toate sentimentele care vreti sa le trimiteti catre persoana iubita.

Sms-ul de dragoste trimis poate sa fie simplu si concis, numai cu textul “Te iubesc” sau mai englezit spus “I love you” sau el pot fi mai complex putin, si pot fi trimise sms-uri de dragoste si in diverse momente ale zilei, deci nu neaparat cu o anumita ocazie. Ele pot sa fie de exemplu niste sms-uri de buna dimineata sau niste sms-uri de noapte buna cu cele mai frumoase texte de iubire pe care doriti voi sa le trimiteti iubitului sa iubitei. Cu siguranta le veti face o surpriza frumoasa si le veti bucura ziua sau noaptea dupa caz.

Sfatuiesc baietii, caci ei sunt mai martieni, sa nu foloseasca mesaje de dragoste care sa faca referire la sex, caci s-ar putea ca iubita sa nu se bucure la fel de mult pe cat s-ar astepta ei de acel sms primit.

Am gasit pe net, cateva sms-uri care mi-au captat atentia, caci contin niste texte frumoase cu mesaje de iubire si vi le arat si voua, caci poate va vin idei noi… Unele dintre ele sunt chiar haioase… 😀

Fiind sms-uri cu texte de dragoste, pot fi folosite foarte bine si pentru ocazia sarbatorii de Sfantul Valentin sau Valentine’s Day, cum vreti sa-i spuneti, caci mai avem doar o luna pana la ea si eu zic sa ne pregatim de acum… 😀

– Trebuie sa fi fost o zi ploioasa, atunci cand te-ai nascut, dar nu a fost cu adevarat ploaie, cerul a plans, pentru ca a pierdut cel mai frumos inger …!

– Pot sa-ti spun te iubesc azi? Daca nu, pot sa te intreb din nou maine? Si poimaine? Dar a doua zi dupa asta?

– Inima mea plange cand nu esti langa ea. Pielea mi se usuca cand nu simte atingerea ta, sufletul te striga ca sa vii sa-l incalzesti, iar buzele mele tanjesc dupa sarutul tau. Te iubesc!

– Nu pentru ca iubesc sunt fericit, ci faptul ca sunt indragostit de tine ma face fericit!

– Tu esti raza de soare ce-mi incalzeste diminetile si steaua ce-mi vegheaza noptile de-a pururi. Te iubesc!

– Iubesc 3 lucruri! Soarele, luna şi pe tine! Soarele pentru zi, luna pentru noapte si pe tine pentru totdeauna!

– Dragostea adevarata este greu de gasit, dar este o dragoste ce o simt in mine. A aparut in ziua in care te-am intalnit pe tine!

– Nu-mi place sa spun povesti de iubire si nici declaratii siropoase. Cred ca este mai simplu sa spun TE IUBESC!

– Cand soarele rasare printre nori, cand e frig, cand vantul bate si ploaia biciuie pamantul, eu la tine ma gandesc . TE IUBESC!

– Te iubesc ! (nu e nevoie de nici un cuvant in plus)

– E usor sa gasesti pe cineva care sa te iubeasca , dar foarte greu sa gasesti pe cineva care sa te iubeasca atat de mult cum te iubesc eu.

– M-am uitat la o floare si am crezut ca a fost cel mai frumos lucru
pe care l-am vazut vreodata, asta pana sa te intalnesc pe tine. Te iubesc!

– Exista 3 motive pentru a fi cu adevarat fericit: 1 tu. 2 eu. 3 inimile noastre pentru eternitate!

– Sunt un milion de stele si un milion de vise, tu esti singura mea stea si singurul meu vis! Te iubesc!

– Tu mi-a aratat ce inseamna sa fi iubit. Acum stiu cu adevarat ceea ce este dragostea. Tu esti iubirea mea!

– Esti cald ca un soare, este dulce ca o bucata de zahar… esti ca tine…. si asta este motivul pentru care te iubesc!

– Atat de multe intrebari, dar atat de putine raspunsuri. Tot ce stiu cu adevarat este ca IMI E DOR DE TINE!

– Distanţa este de un lucru care ne tine despartiti, dar tu vei ramane pentru totdeauna in inima mea!

– Este dragoste ce vad in ochii tai sau pur si simplu este o reflectie a mea?

– O zi fara iubire este o ca o zi fara viata
. O zi fara tine este ca si cum as fi incetat sa mai exist.

– Daca as avea un lant puternic, as lega inima in mine, caci de cate ori o caut, o gasesc numai la tine. TE IUBESC

– M-am uitat in portofel si era gol. M-am uitat in buzunar si am gasit doar citeva monede. M-am uitat in inima si te-am gasit pe tine. Doar atunci am realizat cat de bogat sunt.

– Este Ziua Iubirii! M-am trezit dimineata pasind incetisor spre fereastra. Stelutele de ninsoare iar frigul din soare faceau aceasta zi si mai minunata; iubirea plutea in aer!

– Privirea ta ma tulbura, atingerea ta ma infioara, sarutul tau ma zapaceste, iar iubirea ce ti-o port imi da aripi sa visez si sa plutesc deasupra norilor.

– Dumnezeu, inainte de a crea DRAGOSTEA, te-a creat pe TINE, apoi DRAGOSTEA ca sa iti fie daruita. Dupa toate acestea m-a creat pe mine sa ti-o pot DARUI.

– Nu stiu cui sa multumesc ca mi te-a scos in cale, dar a facut cel mai nobil lucru… Ti-am zis ca te iubesc?…

– Cand te-ai nascut tu a plouat toata noaptea dar nu pentru ca trebuia sa ploua ci pentru ca a plans cerul pentru cel mai dulce ingeras.

– Te Iubesc din toata inima – imi ia 2 secunde sa iti zic, dar imi trebuie o viata intreaga sa iti demonstrez cat de mult

– Tu ai facut culorile mai vii, frumusetea mai pura, placerea mai intensa. Te iubesc mai mult decat iubesc viata, minunea vietii mele!

– Ziua noastra, a sufletelor pure care se iubesc te gaseste alaturi de mine. Doua inimi ce nu se despart nici o secunda. Te invit sa plutim printre nori, sa sorbim raiul din priviri.

– Nimeni nu mi te va lua, nimeni nu ne va desparti, nimeni si nimic nu ne va face sa ne certam. Asa ca gandeste-te la viitor si obisnueste-te cu mine.

– Datorita tie am tot ceea ce am nevoie ca sa pot fi fericita. Tu esti Fericirea. Cand esti alaturi de mine nu-mi este frica de viitor, pentru ca tu esti talismanul meu. Esti minunat… tandru… misterios.

– Daca iubirea mea s-ar masura, iti spun acum, dragul meu, ca te iubesc pana la cea mai indepartata stea, din cea mai indepartata galaxie, din cel mai indepartat univers, si inapoi, si tot asa, de o infinitate de ori!

– Fiecare din noi
este un inger cu o singura aripa si nu putem zbura decat imbratisandu-ne!

– Nimeni nu-mi poate fura zambetul care-mi apare cand ma gandesc la tine. Si nimeni nu-mi poate fura inima, pentru ca ea deja iti apartine.

– Lumea imi pare mai primitoare, mai putin dusmanoasa, mai putin rea cand tu surazi.

– Tu esti comoara vietii mele, esti minunea pe care am intalnit-o intimplator si care m-a facut fericita.

– Daca nu ai fi existat, as fi imbatranit cautandu-te in lumea larga… Daca sarutarile ar fi apa, ti-as darui un ocean intreg. Daca prietenia ar fi viata, ti-as da viata mea.

– Subsemnata, eu adica, declar ca din accidentul de ciocnire pe care l-am avut cand te-am cunoscut m-am ales cu inima franta, m-am indragostit total si iremediabil de tine.

– Daca iti spun ca te iubesc, nu ar fi indeajuns daca nu ti-as spune ca te iubesc pentru totdeauna!

– Sunt un om norocos pentru ca sunt ales de tine si vreau sa te rasplatesc, sa nu te dezamagesc in alegerea facuta. Promit sa te fac fericita si promit sa te iubesc.

– Ma faci fericit si cred ca tie iti datorez bucuria de viata, imi umpli viata de un sentiment de bine, de un sentiment ca toate lucrurile sunt asa cum trebuie sa fie.

– In fiecare zi ma trezesc iluminat de dragostea pe care ti-o port, fiecare zi imi pare mai buna, mai frumoasa pentru ca tu existi.

-Daca ar cadea o stea de cate ori ma gandesc ce dor la tine, atunci in curand nu ar mai fi stele pe cer. Daca diseara te vei uita la cer si nu vei vedea nici o stea. Sa stii ca e din cauza ta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *