61210877Dupa ce marti Serban Huidu a postat un articol referitor la condamnarea primita de Gigi Becali, fostul realizator de televiziune le-a raspuns fanilor care l-au jignit pe blog.

Atacat dur de catre internauti, Serban Huidu le-a raspuns acestora pe blogul personal.

Lucescu: “Esti de o ipocrizie absolut infioratoare. Ramai acelasi om de nimic, mic, prost, ingamfat. Ce-ai facut in viata ta, prostule?Ai ras de altii, apoi de prost ce-ai fost ai intrat intr-un stalp, pe urma ai omorat trei oameni, n-are relevanta daca ai vrut sau nu.Te-ai ascuns in spatele avocatilor, familiile celor pe care i-ai killerit sunt vai de mama lor, cu banii luati,iar tu mai vii si faci pe moralistul.Tu nu esti jurnalist,n-ai fost niciodata,esti doar un chibit ordinar.

Serban Huidu: “Si tu un hater de doi bani!

Sti tu: “Mai Huidu esti un mic animal,un frustrat de Berceni care nu avea jucarii cand era mic,.Fa ti un bine si scuteste ne,La copii tai ii e rusine de tine” (n.r. restul mesajului nu poate fi reprodus din cauza limbajului extrem de vulgar)

Serban Huidu: “Esti un las asa cum sunt majoritatea celor ce injura in spatele ecranului de la calculator! In rest de facut nu ar face niciodata nimic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *