salomonSalomon, producător de echipamente premium de alergare, hiking, mountaineering și sporturi de iarnă, deschide în București, în 31 octombrie, cel mai mare magazin din Europa, sub un nou concept – Proshop by Salomon, a anunțat compania.

Salomon este prezent pe piața din Români de 16 ani și deține o rețea de șase magazine sub brandul Proshop, dintre care patru în București și două în Brașov.

” Proshop este cel mai tehnic magazin Salomon din România și este un proiect pornit din dorința de a oferi clienților Salomon și pasionaților de activități outdoor o experiență personalizată de cumpărare, cu posibilitatea de testare și customizare a echipamentelor Salomon”, se arată într-un comunicat al companiei.

De exemplu, Proshop oferă consultanță clienților în alegerea branțurilor potrivite, recomandate în urma analizei mersului și a modului de alergare, prin testarea aderenței pantofilor Salomon sau customizarea carcasei și căptușelii clăparilor Salomon.

Magazinul, situat în bulevardul Unirii 59F, este pe 2 etaje și cuprinde zone specifice, multi-sport: Alergare, Hiking, Mountaineering, Sporturi de Iarnă (Schi Nordic, Schi Alpin, Snowboard) și comercializează articole vestimentare, încălțăminte și echipament pentru femei, bărbați și copii.

Salomon are o istorie de peste 60 de ani în producerea de echipamente sportive innovative. Brandul este deținut de grupul finlandez Amer, cu afaceri anuale de peste două miliarde euro, și care produce în trei fabrici din România, în parteneriat, clăpari și le¬gături pentru schiuri, roți și jante pentru biciclete. Amer mai deține și brandurile Wilson și Mavic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *