like la pagina pentru a continua!

Referendumul va costa 60 de milioane de RON

By
Updated: April 25, 2007

Potrivit lui Cristian David, ministrul Internelor si reformei administrative, referendumul pentru demiterea presedintelui va costa 60 de milioane de lei noi. David a anuntat ca Guvernul a aprobat, miercuri, hotararea Parlamentului prin care este stabilita data de 19 mai pentru organizarea referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

Ministrul a mentionat ca vor fi tiparite 18 milioane de buletine de vot plus 10%, conform prevederilor legale. Intrebarea de pe buletinele de vot va fi “Sunteti de acord cu demiterea presedintelui Romaniei, domnul Traian Basescu?”, asa cum a decis marti parlamentul.

Guvernul a adoptat miercuri si o ordonanta de urgenta prin care modifica legea referendumului, astfel incat termenele privind desemnarea judecatorilor care vor conduce biroul electoral central si pe cele de circumscriptie, dar si a reprezentantilor partidelor politice sa fie reduse, pentru a se respecta cele 30 de zile necesare pentru organizare.

A fost stabilit de asemenea un plafon maxim de 25.000 de salarii minime pe economie, adica 9,75 milioane de lei noi, cu care o persoana poate contribui la campania electorala, printr-o combinatie intre prevederile pentru alegerea presedintelui si cele din legea referedumului.

HotNews.ro, Dragos Comache, 25 apr 2007
One Comment

  1. ecologie-umana

    May 3, 2007 at 4:32 pm

    Basescu, nu trebue idealizat. Este si el un produs al sistemului ” ticalosit ” pe care il condamna, este un tip de “mitica” smecher si uns cu toate alifiile, probabil colaborator si el al securitatii, chiar daca dosarul nu se gaseste …….
    continuare pe site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.