Ieri pe la ora 18:00 am comandat de la eMAG.ro, un aparat de barbierit Philips si astazi pe la 11:00 l-am primit acasa prin Fan Curier.

Se pare ca face treaba buna, sunt multumit de el… mai ales ca aveam o barba, veche de o saptamana. Barbieritul cu acest aparat cel putin pentru mine este echivalentul unui barbierit clasic cu lama si spuma de barbierit sau gel si e efectul il sesizezi a doua zi dimineata. Cam asta ar fi echivalentul intre barbieritul clasic si prima utilizare a aparatului, in opinia mea!

Mereu am avut o problema cu reclamele pentru produse de barbierit clasice! Sa fim seriosi fiecare dintre noi stim ca o lama isi face treaba, adica taie… ati vazut voi vreo reclama cu vreun barbos care se barbiereste cu o anumita lama de barbierit, sau care foloseste un anumit gel de barbierit sau spuma.

Toti care joaca in reclame sunt barbieriti in prealabil!? De ce? Eu n-am vazut lama care sa nu-si faca treaba! Mai bine sau mai putin bine, dupa caz… Iar reclame la aparate de barbierit in Romania, eu unul nu prea am vazut deci n-am ce comenta. E un pic tabu, pentru romani un aparat de barbierit pe uscat.

Eu mi-am luat unul bun, cred, fiindca are 3 discuri care se pliaza dupa forma fetei, este rezistent la apa, are acumulator. Sincer n-am avut dupa ce sa ma orientez, fiindca apropiatii mei nu folosesc asa ceva… ba chiar cand au auzit ca am de gand sa-mi iau m-au rugat sa ii anunt si pe ei si sa le spun ce si cum.

Voi folositi un un aparat de barbierit de genul? Puteti sa-mi oferiti niste sfaturi, trickuri, ca de la profesionisti la incepator…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *