Ronaldo va juca miercuri seara, in meciul pe care Real Madrid il va sustine impotriva campioanei Romaniei, Steaua Bucuresti, in grupa E a Ligii Campionilor. Anuntul a fost facut, marti, de antrenorului Fabio Capello, care a subliniat ca meciul cu Steaua este foarte important pentru Real.

“E un fel de Real – Barcelona”, a spus Capello, adaugand ca nu ia in calcul varianta infrangerii. “O victorie inseamna calificarea pentru noi”, a declarat Capello.

Principalul creator din jocul madrilenilor, Guti, a fost solicitat de presa iberica sa prefateze meciul de miercuri. “Imi plac Banel si Nicolita. Si numarul 10 este bun, Dica se numeste, nu?” – a remarcat mijlocasul spaniol.

Pe de alta parte, Ramon Calderon s-a aratat ceva mai rezervat. “Ma astept ca Real sa castige, insa imi este teama de acest meci” – a mentionat el.

Realul a efectuat ultimul antrenament inaintea partidei cu Steaua

Fotbalistii spanioli se pregatesc in cantonamentul de la Valdebebas, unde au avut, marti dimineata, ultimul antrenament, la care au participat toti jucatorii disponibili.

Luni, englezul David Beckham a detensionat atmosfera creata in jurul statului sau de rezerva, declarand ca “este fericit sa reprezinte clubul madrilen”.

Au aparut insa probleme privind relatia dintre antrenor si atacantul Cassano: nemultumit ca nu este folosit, dar si indignat de intentia clubului de a-l imprumuta la Napoli, italianul l-a criticat pe Capello. Antrenorul l-a exclus imediat din lot pe “rebel”.

Tehnicianul “galacticilor” a declarat ca nu vrea sa comenteze acest subiect, sustinand ca fiecare jucator al Realului trebuie sa respecte tricoul in care joaca.

Antrenamentul Stelei : marti seara, la ora 19

Steaua a ajuns la Madrid luni seara, dupa un zbor de cinci ore. Fotbalistii romani au fost cazati la Hotelul Intercontinental, unde au fost asteptati de un grup de suporteri. Imediat dupa cina, jucatorii au urcat in camere, pentru a se odihni. Marti dimineata, intregul lot a iesit la o plimbare intr-un centru comercial.

Ei au fost vizitati la hotel de Gica Craioveanu, cel care va comenta meciul de miercuri pentru un post de radio spaniol. “Sper ca Stelei sa nu ii fie frica. Pentru ca stadionul Bernabeu este impresionant, te face sa tremuri…” spune Gica Craioveanu.

Fotbalistii romani au efectuat, marti seara, la ora 19.00, un antrenament usor pe “Santiago Bernabeu”, antrenament care a fost deschis presei.

Ros-albastrii, incurajati de peste 10.000 de romani

Clubul din Ghencea a comandat, pentru calatoria in capitala Spaniei, patru avioane: primul charter a adus echipa la Madrid inca de luni, urmand ca celelalte trei avioane sa transporte oficialii clubului, partenerii de afaceri, dar si o parte din suporteri.

Alaturi de suporteri s-au imbarcat si cativa invitati, printre care fostul portar Helmuth Duckadam (care a declarat ca de fiecare data cand a insotit echipa, aceasta nu a pierdut!), antrenorul Ioan Sdrobis, sotiile jucatorilor, sotia si fiica managerului general al Stelei, Mihai Stoica, tatal lui Sorin Paraschiv si baiatul antrenorului Cosmin Olaroiu.

Presedintele clubului spaniol, Ramon Calderon a oferit 300 de bilete pentru copiii muncitorilor romani din Spania.

Clubul madrilen a pus la dispozitia suporterilor romani 3.500 de bilete. Organizatorii estimeaza ca vor fi in tribune alti 7.000 de romani veniti din toata Spania.

Gigi Becali e resemnat

Patronul Stelei, Gigi Becali, crede ca echipa are nevoie de o minune pentru a castiga in fata lui Real. “Va promit ca veti vedea o echipa a Stelei mult mai motivata, cu un joc mult mai bun decat la Bucuresti. Nu stiu daca vom castiga, dar afirm cu incredere ca Vali Badea va marca din nou”, a declarat Becali, la sosirea in Madrid.

El a venit in capitala Spaniei cu familia (sotia si cele trei fete), intr-o calatorie pe care o considera mai degraba un bun prilej pentru cumparaturi.

La Madrid, vremea este frumoasa. Marti, in jurul pranzului, in capitala Spaniei se inregistrau 18 grade.

HotNews.ro, A.S., 31 oct 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *