like la pagina pentru a continua!

Rasfat gastronomic la IndAgra

By
Updated: November 12, 2006

O studentie adevarata presupune cel putin doua elemente: o restanta si o zi in care borcanul de mustar se plictiseste singur in frigider si legitimatia, tot asa, in portmoneu. Daca te afli in aceasta zi- pe cat de importanta, pe atat de neagra- sau esti deja om mare, cu bugetul reglat, dar cu chef de ceva mult, bun si ieftin, propun o vizita la IndAgra.

In perioada 8-12 noiembrie se desfasoara cea de-a 11-a editie a expozitiei internationale de echipamente si, atentie, produse din domeniul agriculturii, zootehniei si alimentatiei, IndAgra. Biletul de intrare in complexul Romexpo, organizatorul expozitiei, e 6 RON pe zi.

Industriasii participanti la IndAgra, mizand pe proverbul acela cu dragostea si stomacul, le ofera vizitatorilor, pe langa echipamente si utilaje de ultima generatie, tot felul de bunatati produse cu respectivele utilaje. La fel ca mostrele oferite in super-marketuri, toate de cea mai buna calitate.

Publicul se imparte in doua categorii: cei interesati de echipamentele expuse, care pot intra in contact cu industriasi din toata lumea, si, cu un net avantaj numeric, multimea de gura-casca si inghite. un lucru il au in comun: pofta de mancare.

Meniul

Cei mai buni la produse de..pardon, utilaje de panificatie: nemtii. Painici si chifle, albe si pufoase, negre si sanatoase, cu seminte, mini-pizza, croissanturi, turte dulci si cozonaci. Toate framantate si coapte acolo.

La standurile producatorilor de carne si mezeluri, carnaciori, tigai sfarainde sau sandvisuri cu de toate sau sarmale. Mai putin spectaculoase, feliutele de paine cu pateu, icre sau zacusca.

Mai poti? Multo bene, pentru ca nu-ti poti incheia raidul culinar fara sa gusti macar inghetata italienilor. E una dintre atractiile expozitiei, va trebui sa faci fata imbulzelii din fata vitrinelor, dar va pune cu siguranta cireasa pe frisca.

Nerecomandat amatorilor de mese prelungi, intr-o atmosfera relaxanta.

HotNews.ro, L. Gliga, 10 nov 2006




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *