Ines Alecsandra a sucit mintile celor care citesc editia americana a celebrei revistei Playboy si care au ajuns sa creada ca Romania e un fel de taram magic, populat doar de frumuseti feminine. Caci tanara de 23 de ani, care locuieste azi la Los Angeles, s-a nascut la Bucuresti.
Ines a devenit o prezenta obisnuita in paginile celei mai populare reviste pentru barbati de pe intreg mapamondul, nurii ei fiind extrem de apreciati de editorii publicatiei.

Mai mult, din mii de candidate, Ines a reusit sa se numere printre finalistele ”Playboy – Model of the Year 2006”, gratie voturilor acordate de americanii obisnuiti.

Este vorba de cel mai important concurs anual al consacratei reviste, iar Ines, cunoscuta in lumea Iepurasilor, dar si a mo-dellingului (domeniu in care are mai multe contracte) drept Ines Brigman, s-a numarat printre cele 20 de premiante.

Stabilita la Los Angeles inca din copilarie, impreuna cu familia sa, superba blonda cu ochi albastri a intrat in atentia celor de la Playboy acum doi ani, cand, in urma unei pre-selectii, a fost aleasa drept “Cyber Girl of the Month” (cel mai votat model al editiei electronice a www.playboy.com, pe luna ianuarie 2004).
Integral in Libertatea

Libertatea, 11 oct 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *