Liviu Varciu face ravagii la orice ora. O bruneta l-a mangaiat provocator la supermarket! Cantaretul si actorul Liviu Varciu nu rezista prea mult fara compania unei tinere. Acest lucru s-a vazut serile trecute, cand proaspat intors din statiunea 2 Mai, unde a filmat pentru emisiunea “Serviti va rog!”, a luat cu asalt cafenelele din Capitala. Paparazzii Cancan l-au fotografiat joi seara, intr-o cafenea de fite, alaturi de doua domnisoare misterioase. Liviu si cele doua tinere si-au dat intalnire la o cafenea din zona Decebal, unde au savurat o gustarica, au baut ceva lejer si au schimbat cateva vorbe. Daca la inceput actorul nu facea diferenta intre cele doua brunete, acordandu-le amandurora aceeasi atentie, cand au parasit cafeneaua, una dintre tinere “s-a lipit” destul de mult de cantaret.

Delia Matache se muta cu Razvan intr-un apartament de 150.000 euro. Vor fi vecini cu Monica Gabor si cu Marica. Relatia dintre Delia Matache si Razvan Munteanu devine din ce in ce mai serioasa. Cei doi au decis sa inceapa o viata impreuna si si-au cumparat un apartament in care se vor muta peste aproximativ doua saptamani. Noua lor locuinta se afla intr-un cartier rezidential din Pipera, unde indragostitii vor fi vecini cu Monica Gabor, Ciprian Marica si Claudia Pavel. Delia si Razvan au trait intr-un an cat altii intr-o viata. Luni de zile s-au bucurat impreuna de vacante exotice in cele mai departate colturi din lume si au “copilarit” facand naveta intre apartamentele in care locuiau fiecare. Acum vine iarna si odata cu ea, momentul sa se aseze la casa lor.

Inna in chiloti la RMA! Uite cum a interpretat un intreg arsenal de hit-uri pe scena brasoveana! Imbracata lejer, in bikini si un top, solista a incercat sa iti scoata in evidenta calitatile vocale. Inna a cantat toate piesele romanesti care au rupt in doua cluburile, dar a trecut putin si prin repertoriul international. Diva nu s-a facut de ras si a demonstrat de ce este considerata una dintre cele mai bune soliste ale momentului.

Andreea Marin i-a tinut pumnii unui Ungur slab! “Zana” paguboasa! Andreea Marin a urmarit partida de tenis din Cupa Davis, intre Adrian Ungur si cehul Radek Stepanek, dar nu i-a adus romanului si norocul de care avea nevoie. Un 3-0 scurt i-a administrat Stepanek lui Ungur (6-3, 6-2, 6-0), trecand in contul Cehiei prima victorie in barajul pentru mentinerea in Grupa Mondiala a Cupei Davis. Totul s-a petrecut sub ochii Andreei Marin, care a tinut mortis sa fie prezenta la arenele Centrului National de Tenis, pentru a-l incuraja pe Adrian. Ruxandra Dragomir, presedintele FRT, a urmarit partida alaturi de “Zana” pe care a pus-o mereu in tema cu desfsurarea ostilitatilor.

Nicolae Mitea a batut mingea in loc sa dea pe la scoala: stie tabla inmultirii doar pana la patru! La trei ani se juca cu mingea si la sase ani era la o echipa de fotbal de cartier. Nicolae “Nicky” Mitea si-a dorit intotdeauna sa se faca fotbalist, drept pentru care nu a fost prea entuziasmat de scoala. Surse apropiate sportivului sustin ca acesta e corigent la capitolul matematica si ca stapaneste foarte putin tabla inmultirii. Fostul copil minune al celor de la Ajax Amsterdam joaca momentan la Petrolul Ploiesti. Nicky Mitea se declara un talent in ceea ce priveste fotbalul, insa la capitolul educatie scolara nu se descurca la fel de bine. Conform unor apropiati, iubitul Andreei Tonciu de-abia stie sa numere banii, iar tabla inmultirii o stie doar pana la cifra patru.

Madalina Radu si-a vandut prietena! “Ramona e zdreanta! A facut sex pe bani cu bulgarul!”
Madalina Radu, una dintre cele trei femei care au pertercut pe iahtul lui Chavdar Alexandrov si prietena Ramonei Gabor, a facut lumina in cazul relatiei dintre aceasta si bulgarul milionar. Sora Monicai a facut sex pe bani! Madalina a recunoscut acest lucru, iar o echipa a Cancan TV a inregistrat tot momentul. Madalina a fost putin indignata de faptul ca a fost inregistrata cu camera ascunsa, dar voalat si-a asumat vorbele pe care le-a scos despre Ramona.

Monica Tatoiu a facut sex prima data la 17 ani! “Eu am tras de el!”. Chiar daca au trecut mai bine de 30 de ani, Monica Tatoiu a vorbit la Cancan tv despre prima noapte de dragoste si a explicat cat este de important este sexul in viata unui om. “Aveam 17 ani, eram la inceputul clasei a XII-a si imi era groaza ca ma apropiam de BAC si hormonii incepusera s-o ia razna. El era mai mare decat mine. Avea 24 de ani, dar ii era foarte frica de tata si ezita sa ne apropiem mai mult. Asa ca am luat eu initiativa. Eu am fost cea care a tras sa se intample. Conteaza foarte mult primul orgasm, cu cine o faci.  Era inteligent, cult. Nu am avut emotii deloc”.

Femeia careia i-a dat papucii George Clooney are un trup perfect!
Imbracata in pantaloni de trening si o bustiera, italianca si-a aratat cu mandrie formele, dar in special abdomenul plat si foarte bine lucrat la sala. Cu un zambet strengaresc pe buze, Elisabetta s-a oprit la un vanzator volant, de unde si-a cumparat ceva de mancare si de baut. Inainte de a se hotari ce anume vrea, vedeta a studiat ca un copil oferta vanzatorului. Elisabetta Canalis a fost combinata, in perioada iunie 2009-iunie 2011, cu cel mai ravnit burlac de la Hollywood, respectiv starul american George Clooney.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *