Actrita Lindsay Lohan a fost condamnata la o zi de inchisoare dupa ce a pledat vinovata la acuzatiile de conducere sub influenta alcoolului si posesie de droguri. Zbuciumata actrita a primit si o pedeapsa de munca comunitara si va urma un tratament de dezintoxicare.

Lohan, care va filma in Romania in acest an, a reusit sa evite alte acuzatii deoarece avea in posesie o cantitate mica de droguri in momentul in care a fost arestata.

“Imi este foarte clar ca viata mea a devenit foarte dificila, deoarece sunt dependenta de droguri si alcool”, a declarat Lindsay. “In ultima vreme am decazut si am facut lucruri de care imi este rusine. Am incalcat legea, iar acum imi asum responsabilitatea, pledand vinovata la acuzatiile aduse” a completat starul in declaratia facuta.

Autoritatile au declarat ca aceasta nu a beneficiat de nici un tratament special, chiar daca este vedeta, potrivit news.bbc.co.uk.

Lohan a fost arestata pentru a doua ora in luna iulie pentru ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice, posesie de cocaina si pentru ca s-a urcat la volan cu toate ca avea permisul suspendat.

Dupa acest eveniment, actrita a fost data in judecata de catre Tracie Rice, o pasagera din masina pe care Lindsay Lohan a urmarit-o inainte sa fie arestata, conform digitalspy.co.uk.

“Ceea ce a facut domnisoara Lohan in respectiva noapte a fost extrem de periculos si condamnabil. Cineva ar fi putut muri foarte usor sau ranit foarte grav din cauza deciziei sale iresponsabile” a declarat Rice.

HotNews.ro, Andreea Ghinea, 24 aug 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *