Paris Hilton si reprezentantul sau, Elliot Mintz, au pus capat colabararii dupa o lunga perioada de timp, informeaza people.com potrivit unui e-mail trimis de Mintz. Desfacerea contactului de colaborare vine la doua zile dupa ce Hilton, in varsta de 26 de ani, a fost condamnata la 45 de zile de detentie dupa ce a condus fara a avea acest drept. (Hilton va incepe executarea pedepsei pe data de 5 iunie).

Mintz a declarat: “La o zi dupa ce a fost dat verdictul, i-am trimis lui Paris un e-mail in care i-am spus ca sunt foarte trist din cauza hotararii judecatorului.De asemenea, i-am cerut scuze pentru faptul ca a existat o neintelegere al mesajului meu. Regret profund ceea ce s-a intamplat. I-am spus lui Paris ca imi asum partea mea de vina in acest caz.”

In cadrul procesului de vineri, Hilton i-a spus judecatorului ca Mintz i-a spus ca permisul i-a fost suspendat doar pentru 30 de zile si ca are voie sa conduca.

Mintz a mai adaugat: “Din cauza acestei neintelegeri, eu nu o mai reprezint pe Paris Hilton. Vreau sa mai precizez ca inca o respect si tin la Paris. Este o persoana deosebita si nu merita pedeapsa care i-a fost data. Ii urez numai bine.”

HotNews.ro, S.B., 07 mai 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *