Dinamo-Otelul Galati 3-0
Adrian Cristea 16, Claudiu Niculescu 62, Danciulescu 90

Claudiu Niculescu – forma sportiva care il recomanda pentru echipa nationala, cu atit mai mult cu cit duminica seara selectionerul Piturca va anunta jucatorii convocati din campionatul intern pentru amicalul cu Spania.

Niculescu a marcat golul doi (care a “inchis” practic meciul) si a provocat eliminarea fundasului central Marius Baciu (71).

Niculescu a fost inlocuit in ultimele minute cu francezul Mendy, una dintre noutatile pe care antrenorul Rednic le propune pentru viitorul lui Dinamo. Mendy a pasat decisiv la reusita lui Danciulescu (90).

Tehnicianul bucurestenilor a avut emotii neprevazute in prima perioada, cind a trebuit sa efectueze doua modificari din cauza unor accidentari – Catalin Munteanu si Ze Kalanga au fost inlocuiti.

Otelul Galati a reparat imaginea ultimului rezultat din campionat, 0-7 cu Rapid, printr-o prestatie curajoasa. Timp de 60 de minute (pina la desprinderea dinamovistilor la doua goluri), dunarenii au construit bine si au avut prezente notabile in careul adversarului.

Rapid-Unirea Urziceni 1-0
Mugurel Buga 35

In poarta Unirii Urziceni si-a facut debutul Bogdan Stelea. Fostul international nu a putut opri mingea sutata de Buga (minutul 35).

In minutul 81, ialomitenii au ratat un penalty prin Cristi Vlad.

Vaslui-Pandurii Tg Jiu 1-0
Popete (autogol) 5

Eroul calificarii in fata lui Dinamo, Ilie Iordache a ramasa rezerva.

Pandurii au petrecut noaptea dinaintea meciului la Birlad, pentru ca unicul hotel din Vaslui unde ar fi putut sta apartine presedintelui de onoare al adversarului Adrian Porumboiu. Acesta a strigat in ultimele minute spre antrenorul Hizo, cerindu-i sa traga de timp prin efectuarea unei modificari.

UTA-Jiul Petrosani 3-0
Mara 30, Apostu 75, Danalache 79

Jiul a coborit pe ultima pozitie. Antrenorul Tudorache a efectuat doua schimbari pina la pauza. In ultimele minute, Jiul a ramas in 10 oameni, dupa eliminarea portarului Hotoboc.

FC Arges-Ceahlaul Piatra Neamt 1-0
Prepelita 38

Incet, dar sigur, Argesul stringe puncte. Dupa acest succes, fotbalistii lui Dorinel Munteanu au predat ultimul loc Jiului.

Vineri, inaintea partidei, preparatorul fizic Vasile Silaghi si-a dat demisia de la Ceahlaul. El si-a motivat decizia astfel: “S-a incheiat interimatul meu. Imi reprosez ca am facut doar 0-0 cu Steaua, am coborit echipa cu -2 in clasamentul adevarului”.

la inceputul saptaminii, Ceahlaul il angajase pe Florin Marin in functia de antrenor principal.

Numele lui Silaghi a fost evocat de finantatorul Pitestiului, penescu intr-o forma agresiva a razboiului psihologic: “Cerem control antidoping pentru Ceahlaul. Se stie ca Silaghi dopa jucatori cind era la Pitesti, vezi cazurile Buturuga si neaga de acum citiva ani”.

HotNews.ro, 11 nov 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *