banda-de-alergare-electrica-kettler-track-performance-600x600_0Probabil ca toata lumea a auzit de aceste aparate de fitness ce se gasesc in aproape toate salile si care sunt intotdeauna folosite. Acestea sunt niste aparate dintr-o gama mai larga menite sa tonifieze corpul si sa il subtieze in acelasi timp.

Alergatul este unul dintre cele mai complete sporturi. Nu cel pe care il practica atletistii, ci alergatul intr-un ritm normal pe care cu totii il vedem prin parcuri. El aduce mai multe beneficii: formeaza rezistenta, intareste muschii, regleaza respiratia, tonifiaza si slabeste. Dar ce se intampla cand nu avem timp sa iesim din casa pentru a alerga, sau ne este lene, sau parcul este prea departe iar sala de la colt are preturi prea mari la abonamente? Orice problema se poate rezolva cat timp te interesezi in a gasi o solutie, iar in cazul de fata aceasta este achizitionarea unei benzi de alergat.

Cine nu isi doreste sa aibe propria sala de sport acasa? Sa stie ca nimeni nu ii mai foloseste aparatele deci sansele ca acestea sa se strice sunt reduse considerabil. Chiar daca pretul pare mare la inceput, toti banii se castiga in timp. In locul sumelor de peste 1 milion date la sala lunar va exista o singura suma care nu va fi irosita. Pe langa asta sunt scutite si drumul de venire si de intoarcere catre sala, cel de intoarcere fiind nu prea placut. Acasa pot fi luate pauze in caz de urgenta si se poate sta cat doreste utilizatorul la aparat, nefiind presat de alte personaje.

Magazine recomandate de noi: SportAddict.ro ; Sportisima.ro

O banda de alergat nu ocupa atat de mult spatiu, ceea ce este un avantaj si mai mare. Acum nimic nu mai sta in calea implinirii scopurilor. Ceea ce este important este ca aparatul sa nu fie uitat intr-un colt al casei sau sa devina chiar suportul altor obiecte, ci folosit constant, pentru ca de aceea a fost achizitionat. Nu mai exista niciun motiv pentru a gasi tot felul de scuze, cat timp intr-o camera zace un aparat de fitness eficient clientul trebuie, din fire, sa il exploateze la maximum.

O dieta sanatoasa are si ea un rol important pentru a duce o viata sanatoasa. Nu conteaza ca faceti 1, 2, 10 ore de exercitii pe zi, cat timp mancati dupa aceea fast-food sau prostii eforturile vor fi egale cu 0. In plus, o banda de alergat trebuie folosita neaparat datorita partilor corpului pe care le lucreaza, asadar inlocuieste mai multe aparate. Chiar daca nu are efectele pe care le au aparatele ce se specializeaza pe o anumita zona, alergatul lucreaza atat picioarele, precum si abdomenul, fesele si mainile. Stiu, nu pare, dar se produc arderi la nivelul intregului corp iar mult antrenament poate duce chiar si la patratele.

In concluzie, ideea unei sali in propria sufragerie este una interesanta, eficienta si care, chiar daca pare scumpa la inceput, economiseste multi bani. Daca o intreaga aparatura necesita, intr-adevar, o suma prea mare, atunci banda de alergat este unul ce se axeaza pe mai multe parti ale corpului si, implicit, foarte eficient.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *