home-1

Cu ajutorul unor benzi de alergare performante sportul nu mai este o problema nici chiar atunci cand vremea de afara nu va permite sa faceti miscare in natura. O banda de alergat este un accesoriu de fitness care functioneaza pe baza unei suprafete orizontale care ruleaza automat, sau fiind actionata de utilizator.

Aceasta suprafata este atasata unui cadru pe care se gaseste unitatea de control a benzii, adica un dispozitiv electronic care monitorizeaza antrenamentul si ofera informatii despre timp, viteza, numar de calorii consumate si in cazul modelelelor mai avansate si despre puls.

Datorita tipului lor de functionare, aceste benzi de alergare sunt cel mai popular aparat de la sala de fitness, deci daca aveti o astfel de afacere, dotarea ei cu un numar cat mai mare de benzi de alergat va atrage cu siguranta si mai multi clienti. Pe langa preferinta pe care atat barbatii cat si femeile o manifesta pentru alergare, un numar mai mare de astfel de benzi pentru alergat inseamna ca nu va trebui sa asteptati pana se elibereaza aparatul favorit, deci intotdeauna o sala mai bine echipata va fi mai populara in randul doritorilor de miscare.

De asemenea, benzile de alergare sunt deosebit de utile in caminele pentru persoane varstnice, sau in centrele de recuperare pentru ca ofera posibilitatea executarii de diverse tipuri de antrenamente, de la o plimbare lenta, la alergare usoara si chiar sprint. In plus, modelele mai performante ofera chiar optiunea inclinarii suprafetei benzii, sau a mersului inapoi, pentru a solicita in mod diferit musculatura. Pentru varstnici, miscarea devine de multe ori un inconvenient si exista momente cand datorita conditiilor meteo prefera sa petreaca mai mult timp in casa.

De aceea cele mai noi modele de benzi alergare sunt ideale pentru a ajuta la pastrarea mobilitatii si pentru a mentine starea de sanatate in parametrii optimi pentru oricare dintre noi. Faptul ca folositi banda chiar in interiorul locuintei va permite sa vizionati programele preferate la televizor, in timp ce va mentineti in forma fizica intr-o maniera extrem de accesibila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *