Sportul este un element ce nu trebuie sa lipseasca din viata nimanui. Pe langa o dieta sanatoasa, echilibrata trebuie sa se afle si exercitiile fizice, aceasta combinatie fiind perfecta pentru o viata sanatoasa si nu da gres niciodata.

Multe persoane nu au timp sa faca sport. Ba sunt prea ocupate acasa, ba nu prea stau pe acasa, ba sala e prea departe, ba nu au cu cine sa iasa in parc la alergat sau cu bicicleta, de aceea au fost inventate aparatele fitness care scutesc majoritatea problemelor prezentate mai sus. Da, asa e, ne putem crea propria sala acasa. Gata cu scuzele si amanarile, gata cu amanarea implinirii scopurilor, acum totul va deveni mai usor.

Exista o multime de aparate de fitness aparute pe piata, clasificate in functie de partile corpului pe care le lucreaza, dar exista si aparate all-in-one care se ocupa de toti muschii corpului. Inotul, baschetul, alergatul sunt sporturi care lucreaza corpul in totalitate, dar numai unul poate fi ‘capturat intr-o masinarie si practicat la domiciliu, si anume alergatul. De aceea au fost create benzile de alergat, sunt foarte benefice, nu ocupa chiar atat de mult spatiu si sunt o investitie buna.

Magazine recomandate: SportAddict.ro ; evoMag.ro

Un alt aparat de fitness ar fi bicicleta magnetica. Acest aparat este bun in special pentru picioare, dar lucreaza si abdomenul in acelasi timp dar la un nivel mai scazut. Nu necesita mult spatiu de depozitare si se gaseste la preturi accesibile.

Pentru un antrenament al muschilor abdominali au fost create spatarele abdominale, care ii solicita pe cat de mult posibil, crescandu-le astfel eficienta si in mod normal sunt niste scaune cu manere care indeamna persoana sa stea dreapta in timp ce isi ridica picioarele. Mai exista tot felul de aparate folositoare, cum ar fi cele multifunctionale. Asa cum le zice si numele, acestea pot efectua un numar mai mare de exercitii, contin banca pentru abdomen si statii pentru picioare, brate si fluture.

Are un sistem de dublu scripete care face mai rapida si mai usoara trecerea de la un exercitiu la altul, iar pernele, confectionate din materiale de calitate, sunt reglabile. Exercitiile pe care le ofera pentru brate sunt fluture sau impins, iar pentru abdomen cele de canotaj.

Greutatile pot ajunge pana la 100 de kg prin adaugarea placilor suplimentare, iar aparatul suporta greutatea de pana la 150 de kg. In caz ca un astfel de aparat este mult prea mare, exista si accesorii mai mici de fitness care folosite constant si corect, in timp vor da rezultate asemanatoare. Acestea sunt bancile, halterele si ganterele care vin cu diferite greutati.

Magazine recomandate: SportAddict.ro ; evoMag.ro

Avantajele unei sali acasa sunt nenumarate, pe langa faptul ca banii investiti in abonamente la sali scumpe pot fi investiti in aparate de fitness si chiar sa se ajunga intr-un punct in care acestia vor incepe sa fie economisiti.

Toata aceasta aparatura aduce sala acasa, economiseste timp, cu timpul bani, iar rezultatele vor aparea inevitabil cat timp nu vor fi uitate intr-un colt al casei sau vor fi asociate cu un stil de viata nesanatos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *