suporteri_romania_pe_national_arenaDupă meci, presa maghiară exultă: „Noi am ratat primii calificarea la Mondialul din Brazilia, nu România!”

Totuşi, nici românii, nici ungurii nu sunt primii în clasamentul grupei. Olandezii sunt!

Aroganţă! Suporterii maghiari sosiţi la Bucureşti au intrat prin toate magazinele şi au cerut pâine în limba engleză, să facă pe deştepţii. La final de meci, în schimb, când îi întrebai cât a fost scorul, făceau pe proştii.

Suporterii maghiari au fost nemulţumiţi nu doar de scor, ci şi de şniţelele din Bucureşti: “Aşa se frăgezeşte carnea? Mă îndoiesc că o ţin suficient sub şaua calului”.

La plecarea de pe stadion, ultraşii maghiari spun că aşa a fost şi în Ardeal. La început, ei stăteau acolo, se simţeau bine, dar au venit românii şi i-au făcut să plece umiliţi. Cam cum au plecat după ce le-am dat 3-0 aseară.

Primarul Onţanu a susţinut la finalul meciului că în sectorul lui nu sunt suporteri unguri agresivi, ci doar resemnaţi.

În mod bizar, ungurii recalcitranţi n-au avut probleme cu taximetriştii bucureşteni: au simţit că sunt la acelaşi nivel de civilizaţie.

REBU a fost în alertă, după ce locuitorii din zona stadionului au reclamat că imediat după ce au trecut suporterii maghiari s-a simţit un miros puternic de bălegar.

Gest necugetat! Pensionarii i-au hrănit la finalul partidei pe suporterii maghiari cu resturi alimentare.

La finalul partidei, secuii au luat-o razna şi au abuzat sexual mai mulţi kürtös kolaci.

sursa: timesnewroman.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *