ladbrokes.jpg

Ladbrokes este parte din Ladbrokes plc. o companie britanica de pariuri si jocuri de noroc listata la bursa. Cu peste 2000 de agentii in Marea Britanie, Irlanda si Belgia este cel mai mare operator offline de pe piata britanica. Pe piata online a intrat in anul 2000.

Ladbrokes are o interfata lejera, utilizatorii pot modifca usor limba si formatul cotelor. Un avantaj pentru noi este ca are si interfata in limba romana, ceea ce ajuta mult un parior care nu stapaneste foarte bine limbile straine. De pe pagina principala printr-un simplu click se poate accesa paginile de pariuri, poker, casino, sport, jocuri sau pagina de meciuri live.

Departamentul de relatii cu clientii poate fi contactat 24/7 prin e-mail, doar in limba engleza. Adresa de e-mail unde puteti contacta supportul Ladbrokes este care at ladbrokes.com. In general rezolva problemele extrem de rapid, 1-2 ore de la trimitere. Alte doua alternative de a discuta cu operatorii Ladbrokes sunt chatul si apelul telefonic.

La deschiderea contului va trebui sa alegeti valuta contului. In lista nu exista leul romanesc, dar sunt prezente celelalte monede imporatante (euro, dolar, lira sterlina, franc elvetian etc).

La capitolul oferta pariuri Ladbrokes acopera o gama larga de sporturi, ligi si turnee de interes pentru piata europeana. Site-ul se bazeaza mult pe cursele de cai din Marea Britanie,Africa de Sud si Australia. Pentru aceste curse are printre cele mai bune cote de pe piata. De asemenea cricket-ul este si el un sport bine reprezentat in oferta de pariere. In oferta sunt disponibile de asemenea pariuri speciale care atrag ca un magnet in mod special clientii britanici.

Puteti paria la Ladbrokes prin trei metode. Pe langa website si serviciul mobile aveti posibilitatea de a paria si prin telefon, apeland departamentul de relatii cu clientii.

Cotele sunt unul din motivele pentru care Ladbrokes nu este apreciata de pariori. Acestea sunt destul de mici, la fel ca majoritatea caselor de pariuri europene.

Oferta de pariuri live acopera competitiile importante din fotbal, tenis sau baschet, dar si curse de cai si caini. Acestea din urma beneficiaza si de live streaming. In schimb Ladbrokes nu transmite live video partide de fotbal, baschet, tenis etc.

Ca modalitati de depunere Ladbrokes accepta cardurile de credit Visa si Mastercard, dar si cadurile de debit Maestro, Solo, Delta sau Laser. Dintre celelalte optiuni de depozitare nu puteau lipsi Moneybookers, Neteller, Ukasah, Western Union sau transferul bancar. Paysafecard, eNets si Entropay sunt de asemenea metode prin care puteti depune. Spre deosebire de alte case de pariuri Ladbrokes nu percepe nici o taxa la efecturea unui depozit.

Suma minima ce poate fi depozitata la aceasta casa de pariuri sportive online este de 5 euro sau echivalentul in valuta contului daca depuneti cu cardul. Pentru celelalte modalitati de plata depozitul minim acceptat este de 10 lire sterline sau echivalentul.

Retragerile efectuate de la Ladbrokes sunt si ele fara taxa. Se pot retrage minim 5 lire sterline pe card si minim 10 lire sterline prin celelalte metode de plata. Retragerile pe card si prin transfer bancar dureaza intre 3 si 5 zile. Prin Neteller, Moneybookers si Paypal retragerile dureaza minim sase ore.

Ladbrokes este o casa buna pentru pariorii incepatori, pentru ca are o interfata usoara si pentru cei care nu ruleaza sume mari, deoarece cotele oferite nu se ridica la cel mai inalt nivel.

Daca doriti sa deschideti cont chiar acum la Ladbrokes puteti sa o faceti printr-un click aici.

Site oficial : Ladbrokes.com

Adresati intrebarile pentru aceasta casa de pariuri in topicul Ladbrokes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *