gardos-sanse-mari-sa-i-ia-locul-lui-chiriches-il-va-inlocui-cu-succes-omul-care-l-a-descoperit-merge-pe_size1Vlad Chiriches rateaza meciurile nationalei cu Grecia dupa ce si-a spart nasul in meciul cu Newcastle, iar locul sau va fi luat in echipa de fostul coleg de la Steaua, Florin Gardos. Acesta a devenit titular la Steaua dupa plecarea lui Chiriches, acum are misiunea de a-l face uitat pe jucatorul lui Tottenham in barajul cu grecii. Piturca l-a convocat pe Grigore de la Dinamo dupa fractura de piramida nazala suferita de Chiriches, dar Goian – Gardos e cuplul cu cele mai mari sanse la titularizare.

Adrian Bumbescu l-a descoperit pe Gardos la Chiajna si spune ca e momentul ca fundasul Stelei sa isi arate adevarata valoare.

“Gardos e intr-o forma foarte buna si poate sa-l inlocuiasca cu succes pe Chiriches. Cel mai bun era un cuplu format din Gardos si Chiriches. Piturca e adeptul sistemului 4-3-3. Nu cred ca e bine sa mergem la greci sa ne aparam, vom merge sa castigam. Eu cred intr-o calificare sigura. Romania e clar favorita in acest meci, iar daca vom reusi sa inscriem in deplasare ne vom apropia si mai mult de calificare.” a spus Adrian Bumbescu la Sport.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *