dinamo-steaua-scorDinamo Steaua Scor Final 3-1. Dinamo a câștigat derby-ul cu Steaua, din etapa a XVIII a a Ligii 1.

Steliștii au deschis scorul prin Boldrin (minutul 4 din penalty), dar dinamoviștii au revenit în joc. Hanca a marcat în minutul 37 din penalty, Nedelcearu și-a adus echipa în avantaj (45+5), iar Nemec a semnat rezultatul final al partidei (59)

În urma acestui rezultat, Steaua rămâne pe primul loc, la un punct distanță de Craiova și Viitorul. Dinamo e pe 5, cu 29 de puncte, cu un meci în plus față de CFR Cluj.

Rezumat Dinamo – Steaua, scor final 3-1, 30 noiembrie


Update, ora 22.37: Final de meci! Dinamo obține victoria!

Update, ora 22.33: Trei minute de prelungiri. Dinamo este câștigătoarea partidei. Steaua este o echipă resemnată în aceste momente.

Update, ora 22.30: Fanii dinamoviști cântă imnul României. Este minutul 87, iar trupa din Ștefan cel Mare pare că nu mai poate scăpa victoria. Busuladzic a primit cartonașul galben, între timp.

Update, ora 22.27: Echipa lui Ioan Andone face ultima modificare. Ciccarelli l-a înlocuit pe Vali Lazăr.

Update, ora 22.25: Ocazie Dinamo! Rotariu deviază pentru Gnohere după un corner, dar Niță intervine.

Update, ora 22.24: Ocazie Steaua! Penedo apără șutul din șapte metri al lui Boldrin!

Update, ora 22.18: A doua schimbare la Dinamo. A ieșit Nemec, a intrat Gnohere. Este minutul 76.

Update, ora 22.16: Ocazie Dinamo! Niță scoate cu piciorul șutul trimis de Lazăr din unghi.

Update, ora 22.12: Nemec trimite cu capul din interiorul careului, dar Niță nu are probleme în a reține. Atacantul dinamovist a fost avertizat un minut mai târziu, după un fault asupra lui Pintilii.

Update, ora 22.10: Ovidiu Popescu îl faultează pe Busuladzic și vede cartonașul galben.

Update, ora 22.08: Schimbare la Dinamo. Iese hanca, intră May Mahlangu. Între timp, o petardă a explodat lângă Penedo.

Update, ora 22.00: Gol Dinamo! Gol Nemec!

Gafă uriașă în defensiva Stelei. Tamaș și Niță s-au încurcat reciproc, iar slovacul a profitat. Dinamo Steaua scor 3-1.

Update, ora 21.57: S-au scurs 55 de minute din repriza secundă. Nicio ocazie majoră de gol până acum.

Update, ora 21.53: Bourceanu este înlocuit de Jakolis. A doua schimbare efectuată de Steaua.

Update, ora 21.48: S-a reluat jocul. Dinamo a avut lovitura de start din a doua repriză.

Update, ora 21.32: Scorul la pauză este 2-1 pentru Dinamo. „Câinii roșii” au reușit să întoarcă soarta partidei, după ce au fost conduși în debutul meciului. Nu a fost însă o partidă spectaculoasă până acum.

Update, ora 21.29: Gol Dinamo! Gol Nedelcearu în minutul 45+5.

Dinamovistul a marcat cu un șut de la unsprezece metri! Dinamo conduce Steaua cu 2-1.

Update, ora 21.28: Golubovic primește o lovitură în plină figură cu capul de la un fundaș dinamovist, la marginea careului lui Dinamo. Hațegan a acordat lovitură liberă pentru trupa din Ștefan cel Mare, după un fault anterior al lui Adi Popa.

Update, ora 21.25: Prima repriză este prelungită cu 6 minute!

Update, ora 21.19: Steaua pleacă pe contraatac, iar De Amorim ajunge în poziție de finalizare. Șutul acestuia este slab, în brațele lui Penedo.

Update, ora 21.16: Gol Dinamo! Gol Hanca!

Dinamo Steaua scor 1-1 în minutul 37.

Update, ora 21.15: PENALTY DINAMO! Pintilii faultează în suprafața de pedeapsă și este avertizat.

Update, ora 21.14: Rotariu trimite cu capul peste poarta lui Niță, din opt metri.

Update, ora 21.12: Muniru nu mai poate continua partida și este înlocuit de Mihai Pintilii. Este prima schimbare făcută de Laurențiu Reghecampf.

Update, ora 21.10: Ocaziile lipsesc din această partidă, care este una fragmentată, cu faulturi de ambele părți.

Update, ora 21.07: Este minutul 27, iar scorul este 0-1. Muniru acuză o accidentare. Rămâne de văzut dacă stelistul va putea duce meciul până la capăt.

Update, ora 21.01: Momcilovici obține o lovitură liberă pentru Steaua la circa 20 de metri lateral stânga de poarta lui Penedo. Tamaș șutează slab, pe lângă poartă.

Update, ora 20.58: Steliano Filip a fost aproape de o gafă uriașă în propriul careu! Adi Popa a fost blocat în ultima secundă. Stelistul a cerut lovitură de pedeapsă, după duelul cu fundașul lui Dinamo.

Update, ora 20.54: S-au scurs 15 minute din partidă și nu avem parte de un joc foarte spectaculos. Steaua pare să fi făcut pasul în spate după golul lui Boldrin. Atacurile dinamoviștilor par lipsite de vlagă până acum și nu reușesc să pună pericol real la poarta lui Niță.

Update, ora 20.53: Dinamoviștii au cerut penalty la o fază confuză în careul Stelei, acuzând un henț la Tamaș. Hațegan nu a acordat nimic, iar reluările TV îi dau dreptate.

Update, ora 20.49: Dinamo încearcă să inițieze atacuri la poarta Stelei. Trupa lui Ioan Andone acuză șocul primirii golului chiar la prima fază.

Update, ora 20.41: Gol Steaua! Gol Boldrin din 11 metri.

Fanii lui Dinamo au aruncat cu torțe în teren, întârziind executarea penaltyului. Dinamo Steaua scor 0-1, în minutul 4.

Update, 20.40: Meciul a început cu o întârziere de zece minute! Este penalty pentru Steaua la prima fază! William a fost faultat în careu chiar în primele zece secunde!

Update, ora 20.37: Fanii lui Dinamo au facut spectacol inainte de debutul meciului! Iată imagini cu coregrafia!

coregrafie-dinamo-1 coregrafie-dinamo-2

Update, ora 20.34: Coregrafia dinamoviștilor de la meciul cu Steaua. Luminile au fost stinse pe Arena Nationala!

11 12

Update, ora 20.30: Cele două echipe intră pe teren. Meciul începe cu câteva momente de întârziere

Update, ora 20.08: Fanii lui Dinamo domină clar fundalul sonor, înainte de debutul meciului. Sunt peste 20.000 de fani dinamoviști prezenți pe Arena Națională. Meciul va începe la ora 20.30.

Update, ora 20.03: Marius Niculae, fostul atacant al lui Dinamo, a declarat că se așteaptă de la o sclipire de la Rotariu sau de la Vali Lazăr. El a spus că crede că echipa sa de suflet va învinge cu scorul de 1-0.

Update, ora 19.54: Peluza Sud Steaua a postat un mesaj dur pe contul său de Facebook, în care se dezice de echipa patronată de Gigi Becali.

Se așteaptă în jur de 30.000 de suporteri la meci.

Update, ora 19.50: Avem echipele oficiale de start și rezervele!

DINAMO: Penedo Cano – Romera Navarro, Nedelcearu, Maric, St. Filip – Hanca, Busuladzic, D. Nistor (cpt) – D. Rotariu, Nemec, V. Lazăr.

Rezerve: Brănescu – M. Popescu, Gnohere, D. Popa, Mahlangu, Vl. Olteanu, Ceccarelli.

FC Steaua: Fl. Niță – Ov. Popescu, Tamaș, Toșca, Momcilovic – Bourceanu, Muniru – Ad. Popa (cpt), Boldrin, De Amorim – Golubovic.

Rezerve: Stăncioiu – Pintilii, Vîlceanu, Jakolis, Achim, Moke, Enache

Stire initiala

În tur, cele două echipe au încheiat cu rezultat de egalitate, scor 1-1. Golurile au fost marcate de Rotariu și William De Amorim.

Partida din 30 noiembrie reprezintă cel de-al 166-lea duel oficial dintre cele două echipe bucureștene și al 138-lea din prima ligă. În Liga 1, „câinii roșii” au un bilanț favorabil, reușind 46 de victorii. Steliștii au bifat 41 de succese, iar 50 de meciuri s-au terminat cu rezultat de egalitate.

Din 68 de derby-uri care au avut-o pe Dinamo gazdă, trupa din Ștefan Cel Mare a obținut 27 de victorii și 24 de egaluri. Steaua a câștigat 17 meciuri.

Dinamo Steaua Scor Live. Jucătorii cu cele mai multe derby-uri

Cele mai multe derby-uri disputate în campionat de actualii jucători dinamovişti: Dorin Rotariu – 10 jocuri, Steliano Filip – 8 jocuri, Valentin Lazăr, Ionuţ Nedelcearu – câte șase jocuri.

Cele mai multe derby-uri disputate în campionat de actualii jucători stelişti: Adrian Popa – 11, Gabriel Tamaş – 9 (6 pentru Dinamo), Alexandru Bourceanu – 8, Mihai Pintilii 6.

Ioan Andone: Avem nevoie de puncte ca de aer

Tehnicianul dinamovist Ioan Andone a mărturisit că echipa sa are nevoie ca de aer de cele trei puncte. El s-a declarat optimist în privința șanselor dinamoviștilor de a câștiga meciul.

“Ne aşteaptă un meci greu mâine (nr.- azi). Toţi de aici ştim ce înseamnă un derby Dinamo – Steaua. Aşteptăm foarte mulţi suporteri, cum ne-au obişnuit în ultimul timp, cu coregrafii, şi să ne susţină necondiţionat.

Pentru că asta e important, să fim susţinuţi necondiţionat. Meciul nu va fi uşor, va avea o încărcătură destul de mare. Avem nevoie de puncte ca de aer, cele trei puncte ne apropie de locurile fruntaşe. Cred că le putem câştiga şi am încredere în jucători că pot câştiga pe merit, pentru că avem valoare. Avem un grup bun, construit destul de greu, dar încet, încet joacă. Suntem echipa cu cele mai multe goluri marcate.

echipament-dinamo

Dinamoviștii îmbracă astăzi echipamentul negru

Ce e important mâine, să nu primim gol pentru că sigur vom marca. Avem tot lotul la dispoziţie, nu avem accidentaţi sau suspendaţi. Doar o mică problemă cu Penedo, dar eu sper ca astăzi să se antreneze normal şi mâine poate îl vedeţi în poartă”, a declarat Ioan Andone, înaintea partidei din această seară.

Reghecampf: Nu e nicio tragedie dacă se termină egal

De celalaltă parte, Laurențiu Reghecampf a afirmat că și un rezultat de egalitate ar fi bun pentru echipa sa, dar și că ambele echipe au șanse de a se impune.

Dinamo e o echipă bună, chiar dacă a avut o perioadă mai grea. Nu e uşor să baţi Astra cu 5-2. E o echipă bună, care s-a format, cu jucători foarte buni. Rezultatul este deschis pentru ambele echipe. Poate să câştige Dinamo, poate noi, ceea ce îmi doresc foarte mult. Se poate termina la egalitate, nu e o tragedie nici pentru ei, nici pentru noi.

În play-off se vor întâmpla foarte multe lucruri. Nu e vorba nici de motivare, nici de concentrare. Trebuie să facem anumite lucruri mult mai bine. Încercăm să facem foarte multe lucruri, dar din păcate nu reuşim să recuperăm mingea foarte repede şi foarte aproape de poarta adversă. Acest lucru ne dezavantajează pe noi foarte mult în ultimul timp. L-am discutat cu jucătorii şi trebuie să o facem mult mai bine mâine seară. Încercăm să găsim şi puncte vulnerabile. Pe mine mă interesează ceea ce facem noi.

echipament-steaua

Echipa lui Reghecampf va juca in echipament alb

Sunt lucruri care se văd şi nu trebuie să se întâmple. Contează ca orice jucător să fie susţinut de ceilalţi. Dinamo are jucători foarte buni şi creează un grup foarte bun. Pleacă foarte bine pe contraatac, au crescut foarte mult în joc. Trebuie să fim foarte atenţi mâine seară”, a prefațat Reghecampf partida.

Dinamo Steaua Scor Live. Echipe de start

Dinamo: Brănescu – Ceccarelli, Nedelcearu, Maric, St. Filip – D. Nistor, Busuladzic, Palic – Hanca, Nemec, V. Lazăr

Steaua: Fl. Niță – Ov. Popescu, Tamaș, Toșca, Momcilovic – Bourceanu, Muniru – Ad. Popa, Boldrin, De Amorim – Golubovic

Ovidiu Hațegan va arbitra meciul. El va fi ajutat la cele două tușe de arbitrii asistenți Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe. Rezervă este Robert Dumitru, iar observatori, Augustus Constantin și Viorel Ilinca.

Dinamo Steaua Scor Live. Dinamo – Steaua se dispută miercuri, de la ora 20.30. Partida este televizată de DigiSport 1, DolceSport 1 și Look Plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *