sport-Gino_02a2491ccc_wkGino Iorgulescu (57 de ani) este, începând de ieri, noul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Fostul şef al lui FC Naţional l-a detronat din funcţie pe Dumitru Dragomir (67 de ani), fiind ales de reprezentanţii a 11 cluburi din cele 18 de Liga I. Mitică a aruncat vina eşecului pe “şase curve”, care s-au “sucit” în momentul votului.

“Să fie sănătos, să ţină Liga”, i-a urat, râzând mânzeşte, Dumitru Dragomir lui Gino Iorgulescu, după care s-a luat de cei care, în opinia sa, l-au trădat: “Nu m-au votat curvele pe care le-am ajutat. Între cei 11 care i-au dat votul lui Gino, şase sunt curve bătrâne. Au jurat şi pe copiii lor, şi pe Biblie că mă vor susţine şi, la vot, au dat-o cotită”.

Omul care a stat în fruntea LPF din 1996 şi care va pleca de acolo mai bogat cu 150.000 de euro, după ce, în şedinţa de ieri, s-a votat ca Mitică să primească 10 salarii de merit, a continuat: “Steaua a fost împotrivă, dar, sincer, nu voiam să câştig Liga prin votul lui Gigi Becali. Mai bine muream. Gigi nu m-a ajutat niciodată, e un mâncător de rahat”.

Pleacă şi «vicele» Alexandru Boc?

Gino Iorgulescu, aflat în seara dinaintea alegerilor la masă cu 10 reprezentanţi de cluburi, dar şi cu premierul Victor Ponta, a negat faptul că a fost propulsat în acest scaun de oameni politici. “N-a fost intervenţia primului ministru. Este adevărat, cunosc foarte multă lume din domeniul politicului şi sper ca, pe viitor, să ne ajute cu facilităţi fiscale. Ponta a fost cu mine la FC Naţional în Consiliul de Administraţie şi pot să spun că e un om de calitate”, a precizat noul şef al Ligii.

În ceea ce priveşte colaboratorii lui Gino, aceştia vor fi aleşi în Adunarea Generală a LPF, care va avea loc pe 19 noiembrie. Lucru cert, Alexandru Boc nu va mai rămâne în funcţia de vicepreşedinte al Ligii, el declarând: “Dacă pleacă Mitică, plec şi eu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *