dan-petrescu-vs-olaroiu-batalia-pentru-nationala-romanii-ii-cer-demisia-lui-piturca-apare-si-o-varianta_size1Nationala lui Piturca ne-a facut abonamente la TV pentru Mondialul din Brazilia, iar romanii vor cu orice pret o schimbare.

Dupa returul dezamagitor cu Grecia, pe retelele de socializare, suporterii nationalei au intrat in acelasi cor al celor de pe National Arena si au strigat la unison “Piti, lasa-ne!”

In jumatate de an se schimba conducerea Federatiei, iar Gica Popescu, principalul favorit pentru locul lui Mircea Sandu, a anuntat deja ca vrea sa schimbe tot incepand cu vara viitoare – strategii, obiective si oameni, adica implicit si selectionerul de pe banca nationalei.

In aceste conditii, toata lumea se gandeste la solutii pentru un nou nume pe banca nationala, iar cei vazuti cu cele mai mari sanse pentru a-i lua locul lui Piturca sunt in acest moment Cosmin Olaroiu si Dan Petrescu.

Ambii sunt in relatii foarte bune cu Gica Popescu. In plus, Olaroiu este prieten apropiat, si partener de afaceri, cu nou sef al Ligii, Gino Iorgulescu. Ambii sunt pe picior de plecare de la echipele de club.

Fostul antrenor al Stelei a fost implicat de curand intr-un scandal monstru la arabi, dupa ce Federatia l-a amendat cu 500.000 de euro pentru ca l-a suspectat ca a semnat contractul cu Al Ahli, desi se afla sub contract cu Al Ain. Saptamana trecuta, federalii si-au recunoscut greseala, iar Olaroiu a ramas cu banii in cont, dar si cu un gust amar pentru modul in care a fost tratat de arabi.

Dan Petrescu nu se simte nici el tocmai ok la rusi, o dovada in acest sens fiind negocierile purtate zilele trecute cu englezii de la Crystal Palace pentru visul suprem: Premier League.

Petrescu nu pleaca deocamdata in Anglia, dar un mandat la echipa nationala ar putea insemna biletul de avion spre Londra.

O varianta surpriza, propusa de multi fani in comentariile de pe sport.ro ar fi si cea a numirii unui antrenor strain. Walter Zenga, in prezent fara niciun angajament, a spus clar ca are doua obiective in cariera de antrenor: Inter Milano si nationala Romaniei.

Pana la numirea unui nou antrenor, conducerea FRF va trebui sa ia masura, nu tocmai la indemana, de a-i plati actualului selectioner clauza de reziliere din contract de 500.000 de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *