like la pagina pentru a continua!

Zi decisivă pentru Munteanu. Va pleca sau nu de la Mordovia?

By
Updated: June 10, 2013

dorinel

Dorinel Munteanu va antrena mai mult ca sigur sezonul urmator in prima liga rusa si, ca bonus va participa si in Europa league. In prezent este antrenor la Mordovia Saeansk, formatie cu care din pacate a retrogradat in liga secunda, insa antrenorul a impresionat in cele 6 luni petrecute pe banca incat a fost “ochit” de formatiile din partea superioara a clasamentului.

Kuban Krasnodar este echipa despre care s-a speculat cel mai mult in ultimele saptamani ca ar fi interesata de Dorinel Munteanu, iar acum aceste zvonuri sunt pe cale sa se concretizeze. Sursele media sustin ca ziua de luni este una decisivapentru antrenorul roman, al carui impresar va negocia cu Saransk rezilierea contractului cu Mordovia.

Leonid Kuchuk este antrenorul care a dus-o pe Kuban in Europa. Acesta este dorit de Lokomotiv Moscova, formatie care s-a interesat in ultima perioada si de antrenorul stelei Laurentiu Reghecampf.
1 milion de euro va încasa Munteanu la Kuban, cu 500.000 de euro mai mult ca la Saransk
2 Comments

  1. Mickey

    December 8, 2016 at 10:39 am

    You put the lime in the cocunot and drink the article up.

  2. http://www./

    January 7, 2017 at 11:34 pm

    I understand your comment. I think most of us have similar feelings from time to time but don’t admit to it. Hooray for your honesty Camilla! A fika sounds in order… :^)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.