costelCostel Pantilimon a fost folosit titular în ultimele trei partide la City, iar portarul român are şanse să rămână în poarta “cetăţenilor” pentru multe alte partide. Deşi românul a primit trei goluri în cele trei partide jucate ca titular, Sunderland nu poate fi învinovăţit, iar Pellegrini i-a reconfirmat poziţia imediat după meciul cu Sunderland.

Potrivit celor de la The Sun, Pellegrini este la cuţite cu Hart, tehnicianul lui City fiind extrem de nemulţumit de prestaţia portarului englez din meciul cu Bayern Munchen. Sursa citată a mai menţionat că Pellegrini nu l-a scos imediat pe Hart din poartă deoarece nu a vrut să creeze tensiune în lotul naţional al Angliei înainte de ultimele meciuri din preliminariile pentru Campionatul Mondial.

În aceste condiţii prind tot mai mult contur zvonurile conform cărora Hart şi-ar dori să plece de la City. Arsenal, Juventus şi Barcelona sunt pe urmele sale şi s-ar părea că lui Pantilimon i se va oferi şansa pe care a aşteptat-o din momentul transferului: să devină titular incontestabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *