au-existat-discutii-dan-petrescu-tot-mai-aproape-sa-si-indeplineasca-visul-cine-sta-in-calea-mutarii-in_size1Dan Petrescu e tot mai aproape de a ajunge in Premier League, dupa oferta celor de la Fulham. Super Dan se bate cu fostul sau coleg de la Chelsea, Roberto di Matteo pentru inlocuirea lui Martin Jol. Agentul Victor Becali sustine ca au existat deja discutii cu englezii, insa lui Petrescu ii va fi greu sa plece de la Moscova, chiar daca sefii sunt nemultumiti de locul ocupat in acest moment in clasament, 4.

“Eu va spun ca discutii sunt, nu iese fum fara foc, dar nu stiu cum poate pleca el de la Dinamo Moscova, pentru ca are un contract, nu este asa usor sa iesi.

El a facut o treaba buna acum, dar, de ceva timp, joaca fiecare meci cu sabia deasupra capului si asta se intampla de obicei cand vor sa-ti gaseasca nod in papura. Dar clubul (Dinamo Moscova, n.r.) este pe locul 4 si au adus jucatori dupa ce a inceput campionatul, iar eu zic ca echipa este intr-un trend ascendent”, a declarat Victor Becali la Sport Total FM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *