Hai Romania

După semieşecul din Ungaria, echipa naţională a României merge în Olanda pentru a încerca să scoată un rezultat bun, care să ne păstreze în cărţile pentru locul 2 din grupă. În partida tur, de la Bucureşti, olandezii ne-au dat cu terenul în cap şi au perforat poarta românească de 4 ori, acum, aceştia promit s-o facă de cel puţin 5 ori.

Toată lumea care s-a uitat la meciul cu Ungaria este de acord că acel meci a fost aproape pierdut de către Piţurcă, pentru că a alcătuit un prim „11” cel puţin defectuos. Însă cea mai gravă greşeală a fost că n-a încercat să repare nimic, deşi se vedea din avion că echipa pe care a trimis-o el pe teren din primul minut nu este cea mai inspirată posibilă şi a evitat să facă schimbări, prima survenind abia în minutul ’66 şi chiar şi aşa, a fost total aiurea făcută.

Cum şi mulţi dintre rivalii stelei au spus că trebuiau introduşi pe teren mai mulţi jucători de la Steaua, selecţionerul se pare că va face un compromis şi va începe meciul din Olanda cu mai mulţi jucători roş-albaştrii, printre care şi eroul de la Budapesta, Chipciu.

Olanda – România, este în direct la TVR 1, astăzi, de la ora 21:30.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *