Poze Fotbal Fc Basel Wallpaper cu BaselAdrian Falub este primul roman care a jucat la Basel. Omul care a antrenat-o in 2012 pe UTA stie bine fotbalul din Elvetia, acolo unde a jucat in perioada 1996-1997.

“Fanii nu sunt atat de euforici precum cei de la Steaua. Basel are sanse mari sa se califice in primvara europeana daca va reusi sa castige. Basel este obisnuita cu astfel de performante. Ei au mai fost in primavara europeana. E o practica sa mergi cu bicicleta la stadion. In oras se foloseste foarte mult bicicleta”, a spus Adrian Falub.

Falub este convins ca Basel va face acelasi joc precum cel de la Bucuresti si nu vor fi mari schimbari in echipa.
“Nu cred ca Murat Yakin va schimba stilul de joc. In Elvetia, Basel este considerata o echipa mare. Elvetienii sunt in general conservatori. Ei sunt crescuti in spiritul elvetian si vor juca la fel ca in tur. Steaua este o echipa puternica, dar vad o scadere fata de anul trecut. Cred ca are puterea sa treaca de Basel dar este in scadere fata de anul trecut.Sunt multe lucruri care in Romania ar trebui schimbate, cel putin la nivelul de copii si juniori. Ei in Elvetia au conditii bune si antrenori foarte priceputi iar fotbalul romanesc are de invatat de la el. Va fi foarte greu sa mai aducem jucatori de valoare in Romania

“Ei joaca playoff de foarte multa vreme si e un sistem interesant. A scazut numarul de echipe si a crescut valoarea campionatului. Banii se impart acum la mai putine echipe. Au foarte multi sponsori in Elvetia. Ii va fi greu Stelei sa castige pentru ca Basel este greu de invins pe teren propriu”, a mai declarat Adrian Falub la Ora Exacta in Sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *