marica gol“Tricolorii” au primit la baraj adversarul pe care l-au dorit. România va juca împotriva Greciei, teoretic, cea mai abordabilă naţională dintre cele 4 pe care le putea întîlni. Mai mult, reprezentativa noastră este uşor avantajată şi de faptul că va juca returul play-off-ului la Bucureşti.

În ceea ce priveşte această dublă programată pe 15 şi 19 noiembrie 2013., bookmakerii par a fi pe aceeaşi lungime de undă cu Victor Piţurcă. “Plecăm cu şansa a doua, dar calificarea e deschisă”, a declarat selecţionerul, după aflarea adversarului din play-off.

Întocmai este prezentată dubla şi la casele de pariuri. Grecia e favorită, dar cota acordată elenilor nu este net inferioară celei oferite naţionalei noastre, dimpotrivă: 1.70 vs 2.02. Ar fi primul turneu final mondial la care România se califică, după cel din Franţa, 1998!

2.02 e cota acordată României pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2014

În duelul tur, succesul Greciei primeşte cota 2. La o cotă de 3.30 se poate miza pe un rezultat de egalitate. Victoria “tricolorilor”, rezultat ce ne-ar deschide larg porţile calificării, are cota 3.60.

3.60 e cota unei victorii repurtate de România în meciul tur cu Grecia, programat în deplasare.

!NFO: Din 30 de meciuri directe, Grecia a cîştigat 5, de 8 ori a fost egal şi românii au învins în 17 ocazii. În meciuri oficiale, în preliminarii, nu am pierdut niciodată! Ultima oară, cele două naţionale s-au confruntat în noiembrie 2011, într-un amical jucat în Austria. Scorul a fost 3-1 pentru România, meci în care ambii tehnicieni au utilizat cei mai buni jucători pe care-i aveau la dispoziţie. Pentru România au marcat Torje, Tănase şi Chipciu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *