cristiano-ronaldo-exulta-acesta-poate-fi-cel-mai-bun-sezon-din-cariera-mea-ce-i-a-zis-lui-ibra-dupa-ce_size1Cristiano Ronaldo a fost in forma maxima la Stockholm, acolo unde Portugalia a reusit sa bata cu 3-2 Suedia lui Ibrahimovici si s-a calificat la Mondialul de la Rio.

“Sunt foarte fericit pentru familia mea. Am vorbit cu ei dupa meci. Sunt fericit si pentru colegii mei si pentru toti oamenii care s-au bazat pe mine. Intotdeauna incerc sa imi ajut cat pot de mult echipa. Am reusit sa inscriu trei goluri si asta m-a facut sa ma simt extrem de fericit. Acesta poate fi cel mai bun sezon din cariera mea”, a spus Cristiano Ronaldo intr-un interviu acordat celor de la AS.

Vedeta Realului a vorbit si despre gestul facut de Ibra, care l-a aplaudat pe adversarul sau dupa meciul excelent pe care l-a facut si in care a reusit un hattrick.

“Gestul lui Ibrahimovici m-a facut foarte fericit. Zlatan este un jucator foarte bun si cand iti respecti colegii si fanii este foarte bine. A fost un duel frumos, dar de data asta am castigat. Cand am inscris golul trei am stiu ca o sa mergem la mondial. A fost un moment foarte frumos. Am vazut toti coechipierii cum alergau si a fost un moment unic”, a mai spus Ronaldo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *