WEEKEND PREVIEW SPLIT:

Manchester City s-a impus cu 6-3 pe teren propriu in fata celor de la Arsenal Londra intr-o partida spectaculoasa din etapa a 16-a din Premier League

Potrivit celor mai recente stiri si pariuri Premier League Manchester City si Arsenal Londra s-au intalnit sambata de la ora 14:45 pe stadionul Etihad in etapa a 16-a. Echipa gazda era favorita la victorie in ciuda faptului ca oaspetii se afla pe prima pozitie in campionatul Angliei. Scorul a fost deschis destul de rapid de Manchester City, mai exact in minutul 14 prin Aguero. In minutul 31 „tunarii” au restabilit egalitatea prin Walcott, dar la cabine echipa gazda a intrat cu un gol avans dupa ce Negredo a inscris in minutul 39. In debutul partii secunde „cetatenii” au marcat primii prin Fernandinho in minutul 50. In minutul 63 acelasi Walcott a redus din diferenta, insa peste doar trei minute David Silva a dus scorul la 4-2 in favoarea echipei sale. In minutul 88 Fernandinho a reusit dubla si Manchester City conducea cu 5-2. In prelungirile partidei s-au mai marcat doua goluri. Prima care a inscris a fost Arsenal prin Mertesacker, iar apoi echipa gazda prin Yaya Toure din penalty.

Chiar daca a pierdut cu 6-3, Arsenal Londra ramane pe prima pozitie in Premier League cu 35 de puncte, insa Chelsea Londra care a invins acasa cu 2-1 pe Crystal Palace s-a apropiat la doar doua puncte. Pe locul trei cu 32 de puncte a urcat Manchester City. In urmatoarea etapa, Arsenal va primi vizita celor de la Chelsea, iar „cetatenii” vor evolua in deplasare cu Fulham. La aceste partide cele mai bune promotii fotbal vor fi la bet365.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *