Icim-Arad

Potrivit celor mai noi stiri baschet de la bet365, noul antrenor al echipei feminine de baschet ICIM Arad este portughezul Jose Miguel Peres Araujo

Campioana Romaniei la baschet feminin, ICIM Arad a ramas fara antrenor la finalul sezonului dupa ce Dan Moraru a ales sa renunte la post si sa preia departamentul de consiliere al clubului. Astfel noul antrenor al echipei va fi portughezul Jose Miguel Peres Araujo in varsta de 41 de ani. Acesta este si selectionerul echipei de tineret a Portugaliei, dar si secundul senioarelor. El va antrena astfel in paralele toate cele trei echipe. In ultimele sase sezoane, Jose Miguel Peres Araujo a mai pregatit doua echipe din Portugalia. Cu Olivais Clube a reusit sa castige doua titluri nationale in 2008 si 2009, plus o medalie de argint in 2010. Apoi a urmat Sport Alges e Dafundo cu care a castigat alte doua titluri nationale in 2012 si 2013. Cu cele doua echipe si-a trecut in palmares si trei Cupe ale Portugaliei, dar si participari in FIBA EuroCup. Cea mai buna performanta in cupele europene a fost obtinuta cu Olivais Clube in 2009 cand a ajuns in 16-zecimi.

Acum Jose Miguel Peres Araujo nu va putea sa o conduca pe ICIM Arad in FIBA EuroCup deoarece campioana Romaniei a anuntat ca situatia financiara nu ii permite sa participe in aceasta competitie asa cum ar fi meritat. Asa ca ICIM Arad va evolua in Liga Europei Centrale. Cele mai bune promotii baschet in aceasta competitie vor fi oferite de bet365. In campionatul Romaniei, ICIM Arad cu siguranta va incerca sa castige al 10-lea titlu national din istorie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *