isvblzdka

Campioana en-titre a Romaniei, CSU Ploiesti, a pierdut cu 75-73 in deplasare cu BC Mures in mansa retur din sferturile Cupei Romaniei, dar se califica in Final Four

Luni de la ora 18:00, BC Mures si CSU Ploiesti s-au intalnit in ultimul sfert de finala din Cupa Romaniei. In mansa tur echipa prahoveana s-a impus pe teren propriu cu 102-69 si astfel calificarea in Final Four era destul de sigura. Si in meciul retur de la Targu Mures tot CSU Ploiesti a fost favorita la victorie la bet365. Echipa prahoveana a inceput destul de bine partida si a castigat primul sfert cu 17-16, insa in sfertul doi BC Mures a fost mai buna si s-a impus cu 22-14. A fost un sfert foarte important deoarece dupa pauza oaspetii au incercat sa revina si au castigat ultimele doua sferturi cu 25-22 si 17-15, insa echipa gazda a iesit invingatoare la final, scor 75-73. Cel mai bun marcator al acestui meci a fost Gerald Lee de la CSU Ploiesti cu 27 de puncte. La echipa gazda cele mai multe puncte au fost reusite de Ivan Jelenic, 17 puncte.

Chiar daca a pierdut la Targu Mures, CSU Ploiesti s-a calificat in ultimul act al Cupei Romaniei datorita victoriei clare de pe teren propriu. Pe langa echipa prahoveana, in Final Four s-au mai calificat Energia Rovinari, CSM Oradea si BCM Pitesti. Ultimele doua au castigat duminica si mansa retur a sferturilor cu BC Timisoara si U-Mobitelco Cluj. Inca nu este cunoscuta data si locatia in care va avea loc Final Four-ul din acest an, insa cu siguranta vor fi multe promotii baschet pe aceasta ultima faza a Cupei Romaniei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *