sursa: napocanews.ro

Potrivit ultimelor stiri si pariuri baschet interne, BC Mures a invins-o cu 3-0 la general pe Gaz Metan Medias si s-a calificat in finala Ligii Nationale de baschet masculin

Miercuri s-a desfasurat al treilea meci dintre BC Mures si Gaz Metan Medias din semifinalele play-off-ului Ligii Nationale de baschet masculin. Dupa primele doua meciuri desfasurate la Targu Mures, BC Mures conducea cu 2-0 si mai avea nevoie doar de o victorie pentru a se califica in finala. Aceasta victorie a venit in chiar primul meci de la Medias. Meciul a fost inceput bine de BC Mures care a castigat primul sfert cu 19-16. Totusi la pauza Gaz Metan Medias a fost echipa care avea cinci puncte avans. In primul sfert dupa pauza cele doua au mers aproape umar la umar si astfel inaintea ultimului sfert gazdele aveau patru puncte avans. Ultimul sfert a fost insa dominat categoric de BC Mures si castigat la o diferenta de 12 puncte. Astfel la finalul meciului BC Mures a terminat cu 8 puncte avans. Cel mai bun marcator al partidei a fost bosniacul Ciric cu 27 de puncte.

Cealalta finalista urmeaza sa se stabileasca in urmatoarele zile. In acest moment campioana en-titre, CSU Ploiesti, o conduce cu 2-1 pe CSM Oradea si are clar prima sansa la calificarea in finala. In meciul de miercuri, CSU Ploiesti s-a impus fara probleme cu 86-68. Toate cele patru sferturi au fost castigate de echipa prahoveana. Cel mai bun marcator al meciului a fost ghanezul Mohammed cu 20 de puncte. Urmatorul meci dintre cele doua are loc joi de la ora 20:00 tot la Ploiesti. Pentru acest meci, cele mai bune promotii baschet sunt oferite de bet365. Tot bet365 ofera si comentariul live al meciului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *