La bet365.com oferim pariuri online pe golf pentru toate evenimentele majore si minore; aici veti putea gasi cote pentru pariuri pe golf pentru cele patru turnee Majors, precum si pentru evenimente din PGA Tour din SUA, Europa, Asia si din toata lumea, pe tot parcursul anului.

Fie ca pariati pe turneul Masters, US Open, British Open, PGA Championship sau Ryder Cup, la bet365.com veti gasi tot ceea ce doriti in materie de pariuri pe golf.

Fie ca doriti ca Tiger Woods sa castige inca un Major, sau ca Europa sa castige in Ryder Cup, bet365.com este locul ideal pentru pariuri pe golf.

Produsul complet pentru pariuri online pe golf

Avem o mare varietate de pariuri pe golf disponibile, printre care pariuri pe Castigator, 3 Mingi si Pariuri comparate pentru fiecare turneu. Vizitati sectiunea Golf de la bet365.com si plasati un pariu din numeroasele noastre tipuri de pariuri pe golf.

Pariurile pe golf devin si mai interesante cand plasati Pariuri Live la bet365.com. Cu numeroase tipuri de Pariuri Live disponibile, puteti paria pe Castigator, Scor/Urmatoarea Gaura, Castigator/Urmatoarea Gaura si multe altele. Daca un turneu este transmis live la TV oriunde in lume, puteti fi sigur ca veti putea paria pe tot parcursul turneulu

Cu o mare varietate de pariuri inaintea evenimentului si live disponibile la bet365.com, puteti fi sigur ca veti gasi pariuri pe golf pe care le cautati.

Pariuri pe Golf – Statistici si Noutati

In perioada premergatoare si pe durata marilor turnee veti gasi microsite-uri speciale, unde veti putea afla informatii privitoare la marile evenimente. Microsite-ul nostru cu informatii detaliate va tine la curent cu ultimele noutati privitoare la jucatori si turnee, cu rapoarte si programe de joc.

Pariuri pe golf pentru toate turneele

Fie ca doriti sa plasati un pariu pe unul din turneele Majors, cum ar fi Masters, US Open, British Open, PGA Championship sau pe Ryder Cup, sau poate cautati cote pentru evenimente din PGA Tour din SUA sau Europa, indiferent de caz, puteti fi sigur ca veti gasi ceea ce cautati la bet365.com.

Veti putea urmari si paria pe toti jucatorii din golful mondial, inclusiv nemaipomenitul Tiger Woods, Phil Mickleson, Sergio Garcia si Padraig Harrington. Va oferim pariuri pe golf pentru toate marile terenuri de pe planeta, ca de exemplu The Belfry, St Andrews, Augusta si Valderrama.

Pariati inaintea evenimentului si live pe Castigatorul turneului sau plasati pariuri pe 2 Mingi, 3 Mingi si Castigator/Gaura. Indiferent de preferintele dumneavoastra, la bet365.com veti gasi tot ceea ce doriti in materie de pariuri pe golf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *