svdkbkajsbv

Echipa McLaren se afla in negocieri avansate cu producatorul de electorice Sony pentru a deveni sponsorul principal incepand din sezonul 2014

In sezonul precedent, echipa a avut ca sponsor principal grupul de telecomunicatii Vodafone, insa contractul s-a incheiat la finalul anului 2013. In 2014, potrivit celor mai noi stiri din Formula 1 oferite de bet365, Sony ar putea fi sponsorul principal al echipei McLaren. Exista cateva elemente care ar anticipeaza aceasta mutare. In primul rand Sony este o companie japoneza, iar din 2015 o alta companie din Japonia, Honda, va furniza motoare turbo V6 de 1,6 litri in Formula 1. Apoi numeroase logo-uri ale celor de la Sony au culoarea portocalie, iar aceasta ar putea fi culoarea predominanta a monopostului McLaren in 2014. E drept ca aceasta a fost si culoarea folosita de echipa britanica in primii ani de existenta ai echipei.

Cum va arata monopostul si care va fi sponsorul principal o sa aflam in 24 ianuarie 2014 de la ora 14:00 cand va avea loc lansarea noului monopost, MP4-29. Asadar cu doar patru zile inainte de startul primei sesiuni de teste de pe circuitul din Jerez. Daca in anii trecuti lansarea era organizata intr-un loc public, acum aceasta se va desfasura pe site-ul oficial al echipei britanice. Ramane de vazut daca va fi mai bun noul monopost si daca se va putea lupta in frunte. Potrivit celor mai bune cote pariuri Formula 1 de la bet365.com, echipa McLaren este cotata cu a 4-a sansa la castigarea titlului mondial la constructori. Pentru clasamentul pilotilor echipa sta si mai rau, Kevin Magnussen si Jenson Button fiind cotati cu a 7-a si a 8-a sansa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *