Simona Halep este în pragul divorțului de Toni Iuruc la mai puțin de un an de când cei doi s-au căsătorit civil.

Potrivit prosport.ro, Halep și Iuruc vor parafa separarea la notariat, cel mai probabil în cursul zilei de joi, iar apoi fiecare își va vedea de drumul său.

Interesant este faptul că partenerii nu vor împărți nimic, pentru că au stabilit de la început, în cazul unei rupturi, să plece așa cum au intrat în relație.

Concret, Halep și Iuruc vor semna actele la notariat și fiecare va merge pe drumul său. Cei doi nu vor împărți nimic, aceasta fiind înțelegerea dintre ei din momentul în care s-au cunoscut.

Potrivit prosport.ro, cei doi au oferit celor din anturaj drept motiv al divorțului distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera Simonei Halep.

În plus, părinții campioanei ar fi insistat să își mai dea o șansă, drept pentru care ei au mers în această vară într-o vacanță în Grecia. Acolo, însă, lucrurile s-au clarificat, dar în direcția rupturii definitive. Astfel că s-a ajuns în acest punct: divorțul la notariat!

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil, anul trecut, la data de 15 septembrie, iar acum, la 13 noiembrie 2022, urmau cununia religioasă și nunta. Însă, cei doi nu vor mai forma un cuplu și după niciun an de când Simona și-a schimbat statutul, pentru sportiva noastră va urma divorțul!

Nunta ar fi trebuit să aibă loc la Cazinoul din Sinaia și au fost trimise, din câte se pare, invitații pentru 300 de persoane. Data era aleasă special la finalul sezonului competițional și chiar dacă Halep ajunge la Turneul Campioanelor, turneul nu încurca planurile Simonei fiindcă e programat în perioada 31 octombrie – 7 noiembrie.

Nașii ar fi trebuit să fie Toni Mihale, bun prieten din copilărie cu Toni Iuruc, și Cristina, partenera sa de viață. Familia Mihale derulează afaceri în mai multe domenii, printre altele având și un salon de evenimente sau acțiuni importante la o firmă ce deține un club din Mamaia.

Toni Iuruc a cerut-o pe Simona Halep în căsătorie în timp ce se aflau la vila din Pipera și urmăreau un film. După ce „Simo” a acceptat, imediat a urmat un foc de artificii, iar de show-ul respectiv s-a ocupat Toni Mihale, la rugămintea lui Iuruc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *