Binance, cel mai important exchange, furnizor de ecosistem blockchain și de infrastructură de criptomonede din lume, a anunțat astăzi că a demarat un parteneriat NFT exclusiv, pe mai mulți ani, cu Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai mari fotbaliști care au jucat vreodată. Prin intermediul acestui parteneriat, Binance va lansa o campanie globală menită să le ofere fanilor lui Ronaldo o introducere în Web3 cu un punct de intrare convingător în lumea NFT-urilor.

Pe parcursul acordului, Cristiano Ronaldo și Binance vor crea o serie de colecții care vor fi puse în vânzare exclusiv pe platforma Binance NFT. Prima colecție va fi lansată în cursul acestui an și va prezenta modele create în colaborare cu Ronaldo.

“Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume și a transcendat sportul pentru a deveni un simbol în mai multe industrii. El a adunat una dintre cele mai dedicate baze de fani din lume prin autenticitatea, talentul și acțiunile sale caritabile. Suntem încântați să le oferim fanilor săi oportunități exclusive de implicare pentru a se conecta cu Ronaldo și a deține o bucată de istorie sportivă iconică.”, a declarat fondatorul și CEO-ul Binance “CZ” (Changpeng Zhao).

“Relația mea cu fanii este foarte importantă pentru mine, așa că ideea de a aduce experiențe și acces fără precedent prin intermediul acestei platforme NFT este ceva la care am vrut să iau parte”, a declarat Ronaldo.

“Știu că fanii se vor bucura de această colecție la fel de mult ca și mine.”

Colecțiile Cristiano Ronaldo NFT vor fi disponibile exclusiv pe Binance NFT aici https://bit.ly/38Zy4UK

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *