Conor McGregor este primul din cei 63 proprietari ai ediţiei speciale de iahturi, create de Lamborghini. Luptătorul irlandez a publicat imagini cu noua achiziţie pe reţelele de socializare, o jucărie pe care o numeşte drept supercar maritim, la preţ de 3.9 milioane dolari americani.

Tecnomar 63 este un iaht exclusiv de 19.2 metri lungime, produs de Lamborghini într-o serie limitată la doar 63 unităţi. Primul exemplar a fost livrat faimosului luptător Conor McGregor.

Preţul final poate varia în funcţie de solicitările clientului, or italienii oferă posibilitatea de a personaliza interiorul iahtului, dar şi pachete de tuning exterior.

Chiar şi aşa, însă, Tecnomar 63 are multiple elemente preluate direct de la supercar-urile mărcii italiene.Printre acestea se numără scaunele sport de tip scoică, volanul original Lamborghini, dar şi instrumentarul imens de bord cu afişaje specifice supercar-urilor italiene.

Încăperile sunt realizate într-un stil specific mărcii, cu tapiserie exclusivă din piele şi elemente de decor contrastante, inspirate de bolidul hibrid Sian.Iahtul este propulsat de două motoare V12, dar nu de origine Lamborghini, ci preluate de la MAN.

Capacitatea cilindrică totală depăşeşte 48 litri, iar la activ motoarele generează peste 4,000 CP şi un cuplu monstruos de peste 13,000 Nm! Un adevărat supercar al mării, capabil să ruleze cu până la 60 noduri, sau aproximativ 108 km/h.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *