În cele ce urmează vă vom prezenta  strategie care are în primplan meciuri sigure, de cote mici. Strategia se bazează pe un bilet cu minim 11 meciuri. Este o schemă simplă, nu presupune investiții mari, e usor de inteles si nu trebuie decat un pic de atentie pentru a fi înțeleasă. In ce constă? In primul rând, trebuie stiut ca vom juca cel putin 11 meciuri pe bilet pentru a ne folosi de pariul șansă, pe care ni-l ofera doar agentiile de cartier.

Celor care nu stiu ce înseamnă această schemă, le vom spune ca pariul sansa se acorda biletelor jucate cu cel putin 11 meciuri, unde cotele minime sunt de 1.25 sau 1.30. Sunt agentii de pariuri care permit cote de minim 1.25 si altele de minim 1.3.

Cum se calculează

Pariul sansa se acorda doar in cazul in care se pierde doar un singur meci pe bilet, castigul fiind calculat dupa formula castig eventual: cota meciului pierdut, dupa care se calculeaza 10% sau 15% din castigul ramas. De ce 10% sau 15%? Sunt agentii care ofera 10% si agentii care ofera 15%.

Iata si un exemplu. Castigul eventual al unui bilet este de, sa zicem, 390 ron, iar cota pierduta este 1.5. Vom avea 390/1.5=260 ron, castigul fiind de 26 ron, adica 10% din 260 ron sau 39 ron, adica 15% din 260 ron. Sperand ca s-a inteles ce inseamna pariul sansa vom trece la prezentarea unei strategii ce se bazează pe acest tip de pariu.

Cota mare, miza mica

Prima am numit-o ”Cota mare, miza mica, sase solisti si 5 duble”. In ce consta? Se joaca 7 bilete cu minim 11 meciuri, cote minime de 1.25 acolo unde permit anumite agentii sau 1.30 acolo unde permit alte agentii, asta pentru a beneficia de pariul sansa. Vom alege sase meciuri, numite solisti, care vor aparea pe toate cele 7 bilete. Cele sase meciuri, solistii, vor avea cote cuprinse intre 1.25/1.30 si 1.50, asta pentru a avea o mai mare siguranta ca nu le pierdem. Celelalte cinci meciuri vor fi cinci duble gen pronosport 1x, x2, 12. In functie de cum doreste fiecare, dublele pot fi jucate si in alt mod: h1/hx (handicap), x/1-x/2 (pauza/final), 2-3/4-6 (goluri), mg1/mg2 (mai multe goluri pe reprize), etc.

Cele 5 duble contin 32 de variante matematic. Noi vom juca doar 7 din aceste 32 de variante. Acest lucru il vom face folosindu-ne de o schema redusa tip pronosport, care se numeste 5 duble la -1. In cazul in care prindem toate cele 5 duble vom avea asigurate minim 4 rezultate bune din 5, de aici si denumirea de -1, sau chiar 5 rezultate bune din 5. De ce avem doua variante, 4/5 sau 5/5? Pentru ca jucam doar 7 din cele 32 de variante, celelalte 25 nefiind jucate. Daca cele 5 rezultate care ies in duble se incadreaza in cele 7 variante jucate, atunci vom obtine 5/5. Iata cele 7 variante pe care le vom folosi pentru desfasurarea celor 5 duble.

Duble

Cele doua semne din duble le vom nota cu a si b pt fiecare pronostic ca sa nu facem confuzii.

a a a b a b b
b b a a a a b
a a b a a b b
b b a a b b a
a b a a b a b

Pentru o mai mare claritate, vom lua ca exemplu 5 meciuri pentru cele 5 dubleȘ Dinamo 1x, Steaua h1/hx, Rapid x2, Milan 2-3/4-6 goluri, Ajax 0-1/2-3 goluri. Primul pronostic al dublei va fi a, al doilea va fi b. Nu trebuie decat sa inlocuim a/b cu pronosticurile jucate. Prima varianta fiind a b a b a vom face inlocuirile: Dinamo 1, Steaua hx, Rapid x, Milan 4-6 goluri, Ajax 0-1 goluri, Solist 1, Solist 2, Solist 3, Solist 4, Solist 5 si Solist 6.

Aceasta va fi prima varianta, celelalte 6 fiind jucate dupa acelasi model, in functie desfasurarea celor 5 duble pe 7 variante. Vom da exemplu si varianta numarul 7 (b b b a b) pentru a fi si mai usor de inteles: Dinamo x, Steaua hx, Rapid 2, Milan 2-3 goluri, Ajax 2-3 goluri, Solist 1, Solist 2, Solist 3, Solist 4, Solist 5 si Solist 6.

Cei sase, sau chiar mai multi, solisti pot fi alcatuiti din orice tip de pronostic (dubla, da gol o echipa, over/under, tenis, volei, orice sport etc), conditia fiind sa fie cotele minim 1.25-1.30, in functie de agentia la care se joaca.

În cazul în care se pierde un meci, tot se iese in câștig, întrucât vom beneficia de pariul șansă oferit de respectivele case de pariuri. Cam aceasta ar fi metoda, citiți-o de mai multe ori pentru a fi siguri că ați înțeles-o.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *