Black Friday poate fi o ocazie bună pentru a pune la cale… concediul. Mai multe agenții anunță oferte cu această ocazie, astfel că cei care au puțini bani puși de-o parte își pot rezerva deja o vacanță. Aceștia nu duc lipsă nici de oferte, nici de destinații.

Vacanțe ieftine de Black Friday. Black Friday este o zi așteptată de multe persoane dornice să profite de reduceri substanțiale. Nu sunt oferte doar pentru electrocasnice, unde numeroase magazine și-au anunțat participarea.  Sunt oferte și pentru vacanțe la prețuri mai mici.  Unele agenții de turism din țara noastră nu au anunțat încă ofertele, păstrând suspansul pentru ziua de 17 noiembrie. Cu toate acestea, vă prezentăm mai jos câteva propuneri pentru o vacanță la preț redus. Site-uri pentru vacanțe ieftine de Black Friday:

Site-ul veltravel.ro si emag.ro oferă deja mai multe propuneri pentru litoralul bulgăresc. Sunt prezentate mai multe hoteluri de patru stele, oferta având inclus și transportul. Tot pe acest site se găsesc pachete pentru early-booking în Grecia, Turcia, Croația. La fel se va întâmpla și pe site-ul agenției Europatravel.ro, doar că acolo reducerile vor fi anunțate pe 25 noiembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *