mexic

Îndrăgitului luptător mexican Pedro Aguayo i-a fost rupt gâtul în ring, iar meciul A CONTINUAT, spectatorii crezând că nenorocirea face parte din spectacol. Pedro Aguayo s-a prăbuşit pe corzi, iar meciul a continuat timp de două minute, până când arbitrii şi-au dat seama că bărbatul era complet paralizat.

Pedro Aguayo Ramirez, cunoscut sub numele de Hijo del Perro Aguayo, a căzut inconştient pe corzi, după ce a primit o lovitură în gât de la un alt luptător, Oscar Gutierrez, cunoscut sub numele de Rey Mysterio Jr. Meciul a continuat timp de aproape două minute, până ce toată lumea şi-a dat seama că Aguayo a fost grav rănit şi s-a dus să-l verifice. El a fost dus la un spital şi a murit la scurt timp, au informat autorităţile mexicane.

Procuratura mexicană a declarat ca şi cauză de deces, pe baza autopsiei, un traumatism major la gât şi fractură cervicală. În acest caz s-a deschis o anchetă pentru omor prin imprudență.

Organizaţiile de wrestling au catalogat moartea sportivului unui accident nefericit, cum ar fi cele care apar şi în alte sporturi cu risc ridicat.

https://www.youtube.com/watch?v=VnUd_ENMfjo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *