home-1

Exista o multima de instrumente destinate fitness-ului. Acestea sunt folosite pentru a ajuta performarea unui anumit exercitiu. Un exemplu al produselor de acest gen sunt balance board-urile. Dupa cum se poate remarca si in imaginea de mai sus, sunt folosite pentru a perfectiona anumite exercitii .

Poate fi folosita ca si cum ar fi un skateboard in felul in care cel ce o foloseste este pozitionat pe aparat, si trebuie sa isi mentina echilibrul, in acest fel isi incordeaza muschii picioarelor si isi dezvolta si starea de echilibru. Totodata pot fi folosite pentru fandari, permitand astfel o pozitie cat mai fixa, in acest fel fiind sigur ca nu sunt facute gresit. Placa poate fi pusa atat sub piciorul din spate cat si sub cel din fata, la fel si in cazul fandarilor laterale.

Magazine recomandate de noi: SportAddict.ro ; Sportisima.ro

Pe langa acestea se folosesc pentru flotari, palmele fiind pozitionate pe placa, existand posibilitatea de a fi mai departate ori mai apropiate, stimuland in profunzime diferiti muschi ai corpului, in special cei ai bratelor si spatelui. Poate fi folosita pentru flotari stand si sub picioare, obligand utilizatorul sa isi tina picioarele mai incordate decat deobicei. Multi dintre oamenii ce folosesc aceste placi sunt incantati de ele.

Benzile de alergare

Benzile de alergare de altfel sunt niste aparate din domeniul fitness-ului destul de populare. Acestea sunt intalnite in salile special amenajate pentru exercitii fizice, in diferite hoteluri, sau chiar in casele oamenilor ce prefera sa duca o viata mai sanatoasa. Practic, aceste benzi simuleaza ideea omului de alergare, permitandu-i sa faca asta intr-un loc special amenajat, la orice ora si in orice ipostaza a vremii.

Pe langa asta sunt si mai comode, cel putin unele dintre ele, deoarece au un loc de care oamenii se pot tine, pentru un exercitiu mai relaxant. Un alt beneficiu al acestor benzi de alergare fata de simplul alergat e ca la aceste masini se poate regla manual viteza cu care se doreste sa se alerge pe acesta, ori poate fi programata sa fie folosita pana cand se ard un numar stabilit de calorii.

Pe langa acestea acest aparat monitorizeaza ritmul cardiac al utilizatorului. Pot masura ele viteza cu care utilizatorul alearga, se pot totodata pune mai multe programe de care aceste benzi dispun si masoara si inclinatia. Aceste benzi pot fi pliabile in cazul in care cineva doreste sa achizitioneze un astfel de aparat pentru acasa, in acest fel fiind mai usor de depozitat.

Exercitiile pe benzile de alergare sunt denumite ,,cardio”. Ele ofera in afara de cesterea masei musculare oferta de a slabi intr-un timp mai scurt evitand anumite reactii ale slabitului precoce, si totodata ajuta organismul.

Nimeni nu va spune vreodata ca fitness-ul este rau, si intotdeauna va fi una dintre metodele oamenilor de a slabi, ori chiar de a se mentine in forma, pentru faptul ca pe langa aceste beneficii, multi considera ca exercitiile de acest gen sunt relaxante.

In concluzie, in cazul in care cineva doreste sa slabeasca sau sa se mentina intr-o anumita stare fizica, sau chiar sa isi stimuleze organismul pentru ai creste imunitatea, trebuie sa apeleze la fitness, si la aparatele ce sunt folosite in domeniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *