404 Not Found


nginx
Selecţionerul Italiei a convocat un al patrulea portar pentru Cupa Mondială, ca măsură de precauţie – Sporting News

selectionerul-italiei-a-convocat-un-al-patrulea-portar-pentru-cupa-mondiala-ca-masura-de-precautie-262301

Selecţionerul Italiei, Cesare Prandelli, l-a convocat pe portarul celor de la Parma, Antonio Mirante, ca măsură de precauţie, după ce Salvatore Sirigu s-a accidentat uşor în timpul unui antrenament.

Medicul squadrei azzurra a declarat că goalkeeperul lui PSG, titular în amicalul din weekend cu Iralnda, a suferit o contuzie la coastă, o accidentare dureroasă pentru un fotbalist.

Stafful medical exclude însă o accidentare serioasă, iar chemarea la lot a lui Mirante este doar o precauţie.

„Antonio Mirante se va afla de asemenea în avionul care, mâine, va duce echipa naţională a Italiei în Brazilia. Portarul Parmei, care s-a pregătit alături de restul lotului la Coverciano, a fost convocat ca o măsură de precauţie”, se arată într-un comunicat al federaţiei italiene.

„El se va antrena cu echipa până pe data de 13 iunie, ultima zi în care un jucător accidentat poate fi înlocuit, potrivit regulamenteleor FIFA”, se mai precizează în comunicat.

Mirante este a doua rezervă la care apelează Cesare Prandelli, după ce fundaşul lui Inter Milano, Andrea Ranocchia, a fost reţinut în lot în această postura, în afara listei de 23 de jucători care vor avea drept de joc la Cupa Mondială.

Sirigu nu este singurul jucător din lotul naţionalei Italiei care are probleme medicale. Fundaşul Andrea Barzagli, care ar fi trebuit să fie titular în amicalul de miercuri seară împotriva Luxemburgului, va lipsi de la acest ultim test al squadrei azzurra înainte de plecarea spre Brazilia, din cauza febrei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *