origini Cristiano RonaldoViata lui Cristiano Ronaldo nu a fost intotdeauna lipsita de griji materiale, familia lui avand inainte o situatie financiara modesta, insa talentul si determinarea lui l-au adus pe culmi inalte. Fii o musafira de natura virtuala in casa lui Cristiano Ronaldo, admira eleganta si frumusetea locului in care se retrage pentru a se relaxa.

Dupa cum spuneam, fotbalistul Cristiano Ronaldo nu a avut mereu tot ce si-a dorit din punct de vedere financiar.

Iar imaginea alaturata este dovada clara ca el si-a perfectionat abilitatile sportive chiar pe strazile sarace ale cartierului din care provine.

Ceea ce este emotionant este ca el nu se simte jenat pentru vechea lui locuinta, din contra.

Marturisirile lui ulterioare au atras si mai multi fani. De altfel, nu este singurul sportiv de performanta care recunoaste ca a inceput de jos.

Acum, jucatorul lui Real Madrid se rasfata intr-una dintre cele mai frumoase vile din Madrid, Spania, desi nu se stie cat va mai locui in ea, avand in vedere ca este scoasa la vanzare de ceva timp, la pretul de 5.4 milioane de euro.

 

casa lui Cristiano Ronaldo

Desi casa lui Cristiano Ronaldo se afla la periferia orasului, acest lucru nu inseamna ca zona nu este una rafinata. Din contra, fotbalistul se bucura de un loc curat, linistit si de compania unor vecini distinsi. Proprietatea are, printre altele, doua piscine (una dintre ele fiind in interior), o gradina mare, sapte dormitoare si un living spectaculos.

casa lui Cristiano Ronaldo

Arhitectura cladirii este moderna, aspectul exterior este format din linii simple si elegante. Spatiul din fata casei nu este incarcat inutil, ci denota bun-gust si imaginatie. Principalul scop al designerilor a fost crearea unei iluzii optice, si anume faptul ca te afli intr-un spatiu mai mare decat este in realitate.

casa Cristiano Ronaldo

Privelistea este pur si simplu relaxanta, iar noaptea ea este scoasa in evidenta de lumini asezate sistematic. Frumusetea gradinii iti taie respiratia.

design gradina casa lui Cristiano Ronaldo

Combinatia dintre antic si modern seduce mai mult ca oricand simtul vizual, invitandu-te sa studiezi fiecare decoratiune ce te duce cu gandul la maretul Imperiu Roman.

Stilul minimalist relaxeaza privirea, iar petele de culoare adaugate din loc in loc iti starnesc interesul si te fac sa te simti ca intr-o galerie de arta. Te-ai fi gandit vreodata ca fotbalistul Cristiano Ronaldo locuieste intr-o casa atat de stilata?

design interior casa Cristiano Ronaldo

Paseste in livingul lui Cristiano Ronaldo si admira decoratiunile din acest spatiu. La fel ca si in alte case de vedete, si aici poti sa observi ca albul este vedeta, iar decoratiunile cu aspect abstract completeaza armonios spatiul. Piesele-cheie ale incaperii par a fi tablourile de pe pereti, in care tonurile de albastru se joaca halucinant.

living

Vrei sa stii cine este persoana care merita aplaudata pentru tot acest proiect fabulos? Ei bine, specialistul Joaquin Torres a gandit acest proiect de la A la Z, de la exterior la interior, acordand atentie fiecarui detaliu. Se pare ca Joaquin Torres a devenit de-a lungul timpului arhitectul favorit al multor fotbalisti care au jucat pentru echipa Real Madrid (Sami Khedira, Iker Casillas, Kaka, Zinedine Zidane, Guti, Michel Salgado si Sergio Ramos). Aceasta nu numai ca a construit casele, dar le-a realizat special si unele piese de mobilier si decoratiuni.

Ce parere ai despre stilul de amenjare al casei lui Cristiano Ronaldo? Te asteptai sa aiba o astfel de locuinta sau ai fost surprinsa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *