404 Not Found


nginx
Steaua – Dinamo 5-2. Elevii lui Reghe au luat prima opțiune pentru calificarea în finală – Sporting News

53347c8a95f9cf8413000002Steaua și-a valorificat statutul de principală favorită contra lui Dinamo în semifinalele Cupei României, iar echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf a luat prima opțiune pentru calificarea în finală, la capătul unei victorii cu scorul de 5-2. În fața unei asistențe numeroase, cu aproape 10.000 de suporteri dinamoviști în sectorul rezervat oaspeților, “militarii” au fost cei care au jucat mai bine și de această dată.

Al 155-lea derby de România a început cu o lovitură liberă a lui Elton, trimisă puțin peste poarta lui Tătărușanu. Replica a venit de la Stanciu, tot din fază fixă, pentru ca apoi duelul dintre cei doi să continue – brazilianul lui Dinamo a fost blocat însă de Tătărușanu, în timp ce puștiul Stelei a nimerit doar bara.

Cel care l-a păcălit pe Bălgrădean a fost Latovlevici, în minutul 22, care, dorin să centreze, a trimis un lob perfect peste goalkeeper-ul formației din Șoseaua Ștefan cel Mare. Avantajul Stelei a durat doar 9 minute. Marea speranță a dinamoviștilor, Dorin Rotariu, a marcat din nou în poarta Stelei, după o minge respinsă de Varela în Pintilii.
Rolurile s-au inversat câteva minute mai târziu. Rotariu a întors mingea greșit în careu, iar fundașul dreapta al Stelei a profitat imediat. Folosit în atac, Chipciu și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, cu un șut de la 20 de metri, deviat de Grigore. Scorul pauzei, 4-1 pentru echipa lui Reghecampf, a fost stabilit de Tănase, la capătul unui curse a lui Adi Popa.

Repriza a doua a început bine pentru alb-roșii, care au avut ceva speranțe după golul lui Vali Lazăr. Trimis în teren în partea secundă, Keșeru a înscris al doilea gol consecutiv în poarta lui Dinamo. Jucătorul venit în iarna în Ghencea putea duce scorul la 6-2, dar a ratat singur cu Bălgrădean.

Cu cea de-a 55-a victorie în fața lui Dinamo, Steaua a trecut în avantaj în palmaresul întâlnirilor directe și e cu gândul la primul event din 1997 încoace.


LIVE TEXT

Min – 90+3: Meciul se încheie cu victoria Stelei, scor 5-2. Elevii lui Reghecampf par aproape de calificarea în finala Cupei

Min – 85: Tătărușanu reține cu siguranță un “trasor” expediat din afara careului de Dorin Rotariu

Min – 82: Replica lui Dinamo vine prin Bilinski, a cărui minge plasată pe colțul lung trece pe lângă bara din dreapta lui Tătărușanu

Min – 80    : Galben pentru Grecu după un fault

Min – 78: Același Keșeru ratează din dreapta o mare ocazie, șutând direct pe direcția lui Bălgrădean!

Min – 76 GOOOL STEAUA, 5-2! Keșeru marchează cel de-al cincilea gol al Stelei din interiorul careului, după o pasă excelentă de la Piovaccari

Min – 75    : Galben pentru Dragoș Grigore

Min – 74: La Dinamo iese Bărboianu și intră Steliano Filip

Min – 70: Piovaccari intră în locul lui Chipciu, care sângerează la nivelul frunții

Min – 65: Același Keșeru are o nouă ocazie, însă stelistul este blocat în careu de Bălgrădean!

Min – 62: Keșeru are o oprtunitate bună din partea stângă, dar trimite peste poartă!

Min – 59: A doua schimbare la Steaua: Iancu intră în locul lui Adi Popa

Min – 54: Stoican îl bagă pe Bilinski în locul lui Țucudean

Min – 53 GOOOL DINAMO, 4-2: Lazăr se distrează cu Szukala în marginea careului și reduce din handicap printr-un șut de la 16 metri!

Min – 49: Tătărușanu reține șutul lui Bărboianu

Min – 46: Jocul s-a reluat. La Steaua, Keșeru i-a luat locul lui Stanciu

Min – 45+3: Pauză pe Arena Națională, Steaua – Dinamo 4-1

Min – 45+2 GOOOL STEAUA, 4-1! Tănase își trece numele pe tabelă după o fază în care întreaga defensivă a dinamoviștilor a fost depășită la centrul terenului, iar Adi Popa a scăpat singur și i-a pasat apoi decarului venit în stânga sa!

Min – 42 GOOOL STEAUA, 3-1: Chipciu majorează scorul printr-un șut din afara careului la colțul scurt, la care Bălgrădean a fost spectator

Min – 39 GOOOL STEAUA, 2-1! Varela marchează printr-o semifoarfecă laterală din centrul careului, după o minge întoarsă neinspirat din partea laterală de Dorin Rotariu!

Min – 34: Tătărușanu iese foarte curajos pe o centrare în marginea careului

Min – 32 GOOOL DINAMO, 1-1: Dorin Rotariu marchează din întoarcere de la 6 metri după o centrare venită din dreapta de la Lazăr!

Min – 28: Lazăr centrează din dreapta, Tătărușanu reține cu siguranță!

Min – 21 GOOOL STEAUA, 1-0! Latovlevici deschide scorul trimițând un lob peste Bălgrădean din partea stângă, loa o fază la care fotbalistul a vrut mai degrabă să centreze!

Min – 20: Durimel intervine in extremis în careul mic în fața lui Tănase

Min – 18: BARĂ STEAUA! Cea mai mare ocazie de până acum vine dup o fază în care Sânmărtean a șutat spre poartă, mingea s-a lovit de un adversar și a luat amplitudine, iar apoi Stanciu a trimis cu capul în transversală!

Min – 17: Elton îl încearcă pe Tătărușanu cu un șut la firul ierbii, goalkeeper-ul este la post

Min – 16    : Galben pentru Varela

Min – 15: Vine rândul lui Stanciu să execute extrem de periculos o lovitură liberă de la 18 metri. Mingea trece foarte aproape de vinclul porții formației din Șoseaua Ștefan cel Mare

Min – 12: Sânmărtean semnează prima ocazie a Stelei, șutând la colțul lung din lovitură liberă lateral stânga. Bălgrădean respinge în corner

Min – 5: Elton trimite puțin peste transversală din lovitură liberă! Prima fază periculoasă a meciului le aparține dinamoviștilor!

Min – 3: Partida s-a reluat

Min – 2: Jocul este oprit ca urmare a fumului dens provocat de torțele din tribune aprinse de ambele galerii

Min – 1: A început meciul!


ECHIPELE DE START

STEAUA: Tătăruşanu – Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici – Pintilii, Sînmărtean – Ad. Popa, N. Stanciu, Tănase – Chipciu. Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Rezerve: Fl. Niţă, Prepeliţă, Pîrvulescu, Piovaccari, Keşeru, M. Răduţ, G. Iancu 

DINAMO: Bălgrădean – L. Rus, Durimel, D. Grigore, Grecu – Bărboianu, Boubacar, Elton -V. Lazăr, Ţucudean, D. Rotariu. Antrenor: Flavius Stoican

Rezerve: Naumovski, St. Filip, Ad. Popa II, I. Şerban, D. Buia, Bilinski, J. Thomas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *